Mi van, ha rosszul töltöttem fel az intézményi többletpontokat eredményező papírjaimat a felvi-re?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
84 százalékos lett a kémia érettségim, tavaly érettségiztem. Most jelentkeztem matek-kémia tanári szakra (DE), de többletpontok alatt csak a nyelvvizsgáért járó pontot látom. Szerintetek miért nem kaptam rá többletpontot?
Ugye elvileg a biológia kémia emeltért járna 50+50=100 többletpont. Ezt kötelező teljesíteni, ezért mindenki megkapná. Viszont az oldalon fent vannak olyan dolgok amikért jár plusz pont, pl nyelvvizsga, verseny, hátrányos helyzetű, másik diploma. Nekem lenne...
Azt írják kell hozzá egy igazolás, de sehol nem láttam mi ennek a menete, hol kell kérni. Felárva vagyok, anyukánk kevés pénzből nevel minket. Nem tudom, erre járna e?
2022-ben közepeztem le mindenből, majd 2024 tavaszán szeretnék egy emelt töri érettségit letenni. A töri emelt érettségiben pontosan milyen változtatásokra lehet számítani?
Van egy 100 pontos versenyeredményem ugyanabból a tantárgyból, mégis az 50 pontos emelt érettségire kapok a kalkulátor szerint többletpontot.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!