Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi van, ha rosszul töltöttem...

Mi van, ha rosszul töltöttem fel az intézményi többletpontokat eredményező papírjaimat a felvi-re?

Figyelt kérdés
Csomó olyan papír van, amivel kapcsolatban dilemmázunk a barátaimmal, senki nem biztos benne, melyik rubrikába kell őket feltölteni. Attól tartok, hogy valami nem fog stimmelni, és nem kapok pontokat :(( intézménytől függ, mennyire engedékenyek? Vagy ha egyszer rossz helyre van töltve a papír, akkor semelyik egyetemen nem kapna pontot az illető, hiába járna érte?

tegnap 20:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Kapsz hiánypótlásról felszólítást. Amúgy mi az, ami ennyire nem világos?
tegnap 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem kaptam az emelt kémia érettségimre többletpontot?

84 százalékos lett a kémia érettségim, tavaly érettségiztem. Most jelentkeztem matek-kémia tanári szakra (DE), de többletpontok alatt csak a nyelvvizsgáért járó pontot látom. Szerintetek miért nem kaptam rá többletpontot?

Fogorvosira akarok menni, hogy vannak a többletpontok?

Ugye elvileg a biológia kémia emeltért járna 50+50=100 többletpont. Ezt kötelező teljesíteni, ezért mindenki megkapná. Viszont az oldalon fent vannak olyan dolgok amikért jár plusz pont, pl nyelvvizsga, verseny, hátrányos helyzetű, másik diploma. Nekem lenne...

Esélyegyenlőségi többletpontokat hogyan lehet igényelni?

Azt írják kell hozzá egy igazolás, de sehol nem láttam mi ennek a menete, hol kell kérni. Felárva vagyok, anyukánk kevés pénzből nevel minket. Nem tudom, erre járna e?

A 2024-es felvételi ponthatáról szerintetek lejjebb vagy inkább feljebb fognak menni? Nehezebb lesz bekerülni egy politikatudomány szakra? És hogy...

2022-ben közepeztem le mindenből, majd 2024 tavaszán szeretnék egy emelt töri érettségit letenni. A töri emelt érettségiben pontosan milyen változtatásokra lehet számítani?

Miért az emelt érettségire kapok többletpontot?

Van egy 100 pontos versenyeredményem ugyanabból a tantárgyból, mégis az 50 pontos emelt érettségire kapok a kalkulátor szerint többletpontot.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!