Pár kérdés az OKJ-ról?
2011. februárjától elkezdtem a titkárságvezető OKJ-s képzést.
Ez a fajta képzés, más iskolákban ugyanazt foglalja magába, mint a KRF-en? Gondolok itt tantárgyakra, nyelvoktatásra, stb.
Dunántúlon hol találok ennek a szintnek megfelelő titkárságvezetői OKJ képzést?
Egyáltalán válthatok intézményt?
Októberben betöltöm a 23. életévemet, így még maradhatok állami finanszírozásban?
Vagy ha váltok másik OKJ-re folytathatom államin?
Ha passzív féléven vagyok, utána visszamegyek tanulni, akkor ugyanúgy folytathatom államin?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
(: Komoly válaszokat szeretnék, fontos kérdés, ne hülyülj. (:
Jó vagyok matekból(középiskola, emelt szint, fix 4-5-ös, ha 4-es, akkor azért, mert nincs időm megoldani minden feladatot, tanulok infót is emelt szinten. De úgytudom nagy a bukási arány. Minden infót a szakkal kapcsolatban szívesen olvasok.
Az érdekelne elsősorban, hogy az alkalmassági vizsgán a tesztfeladatban milyen típusú kérdések vannak és, hogy az elbeszélgetésen miket kérdeznek/ miről kell beszélni??? a válaszokat előre is köszönöm...:)
Holnapra hívtak be egy beszélgetésre és kérdezősködni fognak. Esetleg valakinek van valami elképzelése, hogy milyen kérdések lehetnek ezek? Töri, magyar, matek, angol, francia. Köszönöm!
Kertészmérnök BSc diplomám van, mit gondoltok, ezzel lehet jelentkezni vidékfejlesztés agrármérnök MSc-re? Vagy kell különbözeti vizsgát tennem? Valaki jár erre a szakra levelezőre? Tudjátok véletlen hogy milyen gyakran vannak konzultációk? Miből áll a felvételi és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!