Melyik iskola a jobb? Vélemények? Wesselényi Miklós MSZK. , SZK. (budapest) Egressy Gábor MSZK, SZK. (budapest)
Kb. 4,7 átlagú tanuló vagyok, szeretem az elektronikát, Budapesten lakom, melyiket válasszam? Nem sok a "gyökér"?
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Fóton lakom, és jó lenne Radnóti Miklós gimi mert közel lenne, viszont nem tudom hogy milyen iskola ez, van valami véleményetek róla, jó suli? és a Könyves Kálmán? Segítsetek lécci
Mert csak ezt a kettőt találom.
Abból indultam ki (én majd a civil szakok valamelyikére szeretnék jelentkezni), hogy habár nem magas a ponthatár, mégis kevés embert vesznek fel. Akinek van katona ismerőse, családtagja, nagyobb eséllyel indul?
Mennyire lehet jól megtanulni a nyelvet stb ja és milyen kemény a felvételi???
Vagy esetleg ha én kifizetem a tandíjat, akkor is kötnöm kell a céggel szerződést ami alapján ott tarthatnak a fizetés nélküli szabadság miatt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!