Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik iskola a jobb? Vélemény...

Melyik iskola a jobb? Vélemények? Wesselényi Miklós MSZK. , SZK. (budapest) Egressy Gábor MSZK, SZK. (budapest)

Figyelt kérdés

Kb. 4,7 átlagú tanuló vagyok, szeretem az elektronikát, Budapesten lakom, melyiket válasszam? Nem sok a "gyökér"?

14/f

2012. jan. 10. 17:50
 1/1 anonim válasza:
Egressy Gábor.
2015. máj. 4. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium erős iskola?

Fóton lakom, és jó lenne Radnóti Miklós gimi mert közel lenne, viszont nem tudom hogy milyen iskola ez, van valami véleményetek róla, jó suli? és a Könyves Kálmán? Segítsetek lécci

Azt hallottam a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem erősen protekciós iskola. Ez igaz?

Abból indultam ki (én majd a civil szakok valamelyikére szeretnék jelentkezni), hogy habár nem magas a ponthatár, mégis kevés embert vesznek fel. Akinek van katona ismerőse, családtagja, nagyobb eséllyel indul?

Ha tanulmányi szerződést kötök egy céggel és később fel akarom bontani akkor csak a tandíjat követelhetik vissza vagy a céghez szerződött időtartamra...

Vagy esetleg ha én kifizetem a tandíjat, akkor is kötnöm kell a céggel szerződést ami alapján ott tarthatnak a fizetés nélküli szabadság miatt?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!