Szerintetek fel vesznek majd a Mechwart-ba?
Ejha....
*felvesznek
*Mechwartba
*7. (=hetedik)
*félév
Hiába lettél 3-as hetedikben,ha nem tudjuk,hogy miből hanyas. Mivel nem az összes tantárgy jegyét nézik!! Ha a fő tantárgyak jegyei jók,akkor minden szuper!
A mi sulinkban volt pályaválasztási tanácsadó (egyik tanár),szóval lehetetlen,hogy nálatok nincs!Érdeklődj az iskoládban,majd ő segít felmérni a képességeidet és tanácsot is ad!!
Próbáld meg jól megírni a felvételit.
És próbálj meg a főtantárgyakból még javítani
Egyik sem. Minden tanuló aki ide jelentkezik, arról csinálnak egy listát tanulmányi eredmények és a felvételi alapján, és azok kerülnek be, akik a legjobb tanulók ÉS az X számú legjobb felvételit írták (szerintem kb 4*35, mert 4 évfolyam van, és átlagban 35 ember van egy osztályban)
Viszont ha nem vagy szorgalmas tanuló, akkor jobb ha nem próbálod meg a bejutást. Én nem voltam anno az, azt hittem itt majd képes leszek rá, de iszonyú nehéz itt megmaradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!