Hogyan menthethetem fel magam tesiből?
Figyelt kérdés
Nincs semmi egészségügyi gondom.. még csak túlsúlyos se vagyok. Csak egyszerűen nincs passzióm a tesihez. Ráadásul amit a tesi tanár csináltat velünk meg ahogy bánik velünk az embertelen. Szülői felmentést nem fogadja el és az orvosi felmentésnek is fintorog.. Télen bokáig érő csúszós hóba és esőben is futtat, ha valaki rosszul lesz vagy sérülés éri nem látja el lese sz*rja, inni nem enged ki.. ha futás közben valaki sétálni kezd órai munka 1 esel fenyegetőzik... Tehát én nem tudom hogy kezeljem ezt a helyzetet mert szerintem nem a hozzá állásommal van a gond.. mert alapjába véve bírom a tesit.. És most a tanár buktatással fenyegetőzik.. Már a szüleimet is felháborította a dolog.. Olvastam valahol hogy belehet nyújtani az iskolának testnevelés alól a felmentési kérvényt? De ez hogy zajlik, és milyen indok kell?2014. máj. 6. 18:19
1/4 anonim válasza:
Csak úgy tudod kikerülni az órák egy részét, ha valami egyesületnek vagy a tagja (pl.versenyszerűen sportolsz)
2/4 anonim válasza:
Vagy ha gyógystesis vagy (a gerinceddel van valami,
pl. ferdülés), de akkor meg gyógytesire kéne járnod, szóval teljes felmentést akkor sem kaphatsz -
3/4 A kérdező kommentje:
Jogilag meg lehet közelíteni a dolgot?
Mert olvastam, hogy tanárnak nem szabadna felszerelés hiány miatt igazolatlan órát adni se kiküldeni az óráról. + gyakran erőszakot alkalmaz pl.: kezemet megragadva rángatott a pályára ugy hogy előtte nem kért meg hogy fáradjak a pályára, az egyik lánynak alkar támasznál bele rúgott a hasába mert nem tartotta fent elégé magát. Ezeket szabad egy tanárnak??
2014. máj. 6. 19:00
4/4 anonim válasza:
Nem vagy cukorból, tudsz futni esőben, semmi bajod nem lesz tőle. Mért kéne, hogy kiengedjen inni?? Ha meg sétálsz, akkor nem dolgozol az órán, tehát jogosan kaphatsz egyest, mert egy nagy semmi a teljesítményed. Testnevelésben a mentális edződés is benne van, hogy megtanulj kitartónak lenni, hogy nem mindig az van, amit úri kedved kíván. Látszik, hogy soha nem sportoltál, pláne nem csapatban. De nem cifrázom, mert úgyis csak én leszek a rossz, meg lehet úgysem érted ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!