Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Holnap lesz az erettsegim,...

Holnap lesz az erettsegim, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Holnap reggel irom az elorehozott latin erettsegimet es ma reggel lazasan, gennyes bedurrant mandulakkal iszonyu fejfajassal ebredtem. Nem hinnem, hogy holnapra javulna a helyzet, de ilyen allapotban az agyamat elhagyni is nehezkes, nemhogy a legjobbat kihozni magambol. Mit tegyek? Nem akarom bukni az irasbelit, de egy rosszul megirtnak sincs ertelme.
2014. máj. 12. 10:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Esetleg gyorsan utána kéne járnod, hogy ez rajtad kívül álló oknak minősül-e, mert abban az esetben megírhatod később. Nem tudom, ehhez mi kell, orvosi igazolás meg miegyéb, érd utol a tanárod, hátha tud mondani valamit. A másik megoldás, hogy telenyomod magad antibiotikummal és elmész, megírod.
2014. máj. 12. 11:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Feltétlenül menj el orvoshoz (márcsak a láz miatt is),

hogy adjon gyógyszert

2014. máj. 12. 12:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Most voltam orvosnal irt fel antibiotikumot meg mindenfele bogyot kiirt egesz hetre, delutan meg felhivom az osztalyfonokomet, hogy van e mas valasztasom, de szerintem mivel ilyen hirtelen jott mar nem igen lehet varialni:(
2014. máj. 12. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!