Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kitől kapja (ha kapja) a...

Kitől kapja (ha kapja) a fizetését egy szociológus? Olyanoknak szól elsősorban a kérdés, akik most végeznek szociológus szakon, hogy ti. ők miben bíznak, ugyanis erre szeretnék jelentkezni.

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 14:04
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Januárban diplomáztam szociológia szakon. Hát nagy munkakínálatra ne várj. Én jelenleg egy civil szervezetnél dolgozom, nemsokára kezdek egy vállalatnál személyi asszisztensként. Akikkel együtt végeztem ill. akik előző félévben államvizsgáztak 90%-ban munkanélküliek. Egy csajszi akiinek van melója, műkörmöt épít. Annyi szociológust képeznek ebben az országban, amire nincs igény. A legtöbb ilyen munkához minimum 3-5 év tapasztalat kell, tehát pályakezdőként ki vagy csukva. Ha valamelyik tanárodnál benyalod magad és a saját cégénél ad munkát, akkor talán van esély.
2010. jan. 29. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

ELTE IK programozó matematikus szak (az új neve programtervező informatikus). A kérdés az az, hogy milyen nehéz?

Jó vagyok matekból(középiskola, emelt szint, fix 4-5-ös, ha 4-es, akkor azért, mert nincs időm megoldani minden feladatot, tanulok infót is emelt szinten. De úgytudom nagy a bukási arány. Minden infót a szakkal kapcsolatban szívesen olvasok.

Felvételi pontszámítással kapcsolatos kérdés?

A következő a kérdésem. A szakra ahova felvételizem magyar középszintű érettségi és nyelvi középszint van megadva felvételi követelménynek. Nekem angolból emeltszintűm van, nem közép. Ebben az esetben ugye beszámítják az emelt szintért járó pontokat?

Pár kérdés az OKJ-ról?

2011. februárjától elkezdtem a titkárságvezető OKJ-s képzést. Ez a fajta képzés, más iskolákban ugyanazt foglalja magába, mint a KRF-en? Gondolok itt tantárgyakra, nyelvoktatásra, stb. Dunántúlon hol találok ennek a szintnek megfelelő titkárságvezetői OKJ...

SZTE-MK Okleveles vidékfejlesztési agrármérnök MSc tapasztalatok? Többi kérdés lent

Kertészmérnök BSc diplomám van, mit gondoltok, ezzel lehet jelentkezni vidékfejlesztés agrármérnök MSc-re? Vagy kell különbözeti vizsgát tennem? Valaki jár erre a szakra levelezőre? Tudjátok véletlen hogy milyen gyakran vannak konzultációk? Miből áll a felvételi és...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!