Lehetséges erre használni a méltányosságit?
Konkrétan nincs leírva, de azon gondolkodom, hogy kredittúllépés esetén lehet-e kérvényezni, hogy tekintsenek el a fizetési kötelezettségemtől?
A méltányossági alatt leginkább + vizsga vagy tárgyfelvételt említenek, de van egy olyan mondatrész is, hogy egyéb a hallgató számára hátrányos döntés alól adhat felmentést. Szerintem a kredittúllépési díj ide tartozik. Szerintetek?

válasza:

válasza:

válasza:az 1 lehetőséged akkor lövöd el, ha meg is kapod a kérvényben írtakat, a próbálkozások száma bármennyi lehet.
amúgy nálunk a méltányossági kérelmet nem lehetett arra használni, hogy "pénzügyi kötelezettség" alól adjon felmentést.
mondjuk nekünk a kredittúllépésre volt egy külön kérvény, és pl. ha BSC hallgatóként a leendő MSC szakodról hallgattál tárgyakat, akkor automatikusan eltekintettek a kredittúllépéstől.
De olyan sok kredittel gondolom nem lépted túl, hogy ez jelentős költség legyen számodra, vagy igen?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A töri tanár említette de sehol sem olvastam, hogy ez megengedett lenne. Elsősorban a statisztika alapján történő teszt kitöltésénél venném igénybe.
Erre gondolok, olyay halottam hogy majd csak jovore lehet hasznalni iden meg nem. Hogy is van ez?
Eltűnt a mozaikos atlaszom az iskolából a padomból, és csak régebbit tudnék vinni. Nem tudom milyet lehet bevinni, meg azt se, hogy milyen az amit tudna adni az egyik ismerősöm, de az biztos, hogy elvileg eggyel régebbi. Valószínűleg abba is van kronológia, nem?
Valami tippetek vagy, hogy milyen ervelesre lehet szamitani?
Használhatom így "bekönyvjelzőzve" a függvény táblázatom?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!