Szabad használni a piros mozaikos töri atlaszt holnap érettségin?
Erre gondolok, olyay halottam hogy majd csak jovore lehet hasznalni iden meg nem. Hogy is van ez?

válasza:de itt azt irjak hogy " a 2016/2017. tanév május-júniusi vizsgaidőszakának történelem érettségi vizsgáján".
Vagyis hogy majd azok akik a 2016 szeptemberben lesznek gimi vegzosok es 2017 majusban erettsegiznek? Vagy mar most a holnap erettsegin is hasznalhato mar a piros mozaikos tori atlasz?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok, előre is elnézést a banális kérdésért, de külföldi vagyok, és nem tudom mennyire veszik ezt komolyan a magyar iskolákban. Szóval, fura kézírásom van, írott betűkkel írok, viszont nem kötöm össze a betűket. Évek óta így írok, és itt Szerbiában még csak egy...
Holnap érettségizem töriből középszinten és csak egy 90es években kiadott töri atlaszt tudtam kikölcsönözni a könyvtárból. (a mi sulinkba nem rendelnek töri atlaszt, sőt használni se használjuk ezért 9.esektől se tudtam kölcsönkérni) Mindenki mondja, hogy mennyi...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!