Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szabad használni a piros...

Szabad használni a piros mozaikos töri atlaszt holnap érettségin?

Figyelt kérdés

[link]

Erre gondolok, olyay halottam hogy majd csak jovore lehet hasznalni iden meg nem. Hogy is van ez?

2016. máj. 3. 17:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen
2016. máj. 3. 17:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Az én töri tanárom azt mondta, hogy lehet, akár még két különbözőt is. Én is ugyanilyet viszek, meg még egy 2007-es Cartographia-s atlaszt.
2016. máj. 3. 17:28
 3/8 A kérdező kommentje:

[link]

de itt azt irjak hogy " a 2016/2017. tanév május-júniusi vizsgaidőszakának történelem érettségi vizsgáján".

Vagyis hogy majd azok akik a 2016 szeptemberben lesznek gimi vegzosok es 2017 majusban erettsegiznek? Vagy mar most a holnap erettsegin is hasznalhato mar a piros mozaikos tori atlasz?

2016. máj. 3. 17:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Csak gratulálni tudok neked!
2016. máj. 3. 17:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak akkor lépett volna érvénybe ez az új jogszabály.
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem kéne elhinni minden hülyeséget.
 7/8 A kérdező kommentje:
Kicsit rossz a szöveg értésem. Szóval akkor most lehet vagy nem lehet ?
2016. máj. 3. 17:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen lehet. A töri tanárom mondta, hogy jó lesz - és ő nagyon képbe van ezekkel a dolgokkal.
2016. máj. 3. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Baj, ha így írok érettségin?

Sziasztok, előre is elnézést a banális kérdésért, de külföldi vagyok, és nem tudom mennyire veszik ezt komolyan a magyar iskolákban. Szóval, fura kézírásom van, írott betűkkel írok, viszont nem kötöm össze a betűket. Évek óta így írok, és itt Szerbiában még csak egy...

Nincs piros töri atlaszom, nagy hátrányba leszek érettségin?

Holnap érettségizem töriből középszinten és csak egy 90es években kiadott töri atlaszt tudtam kikölcsönözni a könyvtárból. (a mi sulinkba nem rendelnek töri atlaszt, sőt használni se használjuk ezért 9.esektől se tudtam kölcsönkérni) Mindenki mondja, hogy mennyi...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!