ELTE Apáczai Csere János gimnáziumról vélemény?
Ahhoz hogy bejuss nagyon kell tanulnod és leginkább a szorgalmadra van szükség.A felvételi évében lesz nyílt nap, bemutató és hasonló programok. A közösséget már ilyenkor nagyon meg lehet szeretni, egyszerűen fantasztikus. Aztán rengeteg szakkör van, el se tudod képzelni hogy mennyi és én se nagyon tudom ezt most felsorolni. A tanárok nagyon jók, erősen tanítanak, tudnak fegyelmezni és humorosak is ha kell :). Vannak olyan rém sztorik hogy nincs senkinek se szabadideje stb, stb. De van. Akik ezt állítják az azért van mert valószínűleg nem vették fel őket mert nem elég a képességük és nekik ez tény sok lett volna, de akit fölvettek azok már vannak akkora szinten hogy azt amit kérnek teljesíteni tudja. És majd amikor végzős egy diák ott 100%-ban felveszik arra az egyetemre ahova jelentkezett
Szóval mindenképp megéri ide jönni, vagy legalább csak megnézni hogy milyen jó :))
Szuper. A közösség jó, a tanárok is többségében jók.
Annyira nem nehéz bejutni, de azért jó központi kell és szóbelin is jól kell teljesíteni.
Én 102 ponttal (max 110) voltam humánon ideiglenes 6. :)
En oda szeretnek majd menni❤👌
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!