Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nyiregyházi Kölcsey-sek...

Nyiregyházi Kölcsey-sek segitenétek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szia!/Sziasztok! Azt szeretném kérni, hogy aki tapasztalatból ismeri a Kölcsey-t az le tudná irni részletesen milyen pl: a verébtábor, tanárok, közösség, kirándulások.stb. Engem a francia tagozat érdekel. Arról is mesélnétek, hogy milyen.

2016. jún. 30. 22:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon jó a suli, bár én a verébtáborban nem voltam anno. A közösség egész jó, mindenki megtalálja azt, ami őt érdekelheti. Szupernagy könyvtárunk van és sokat tanultam ott. Mindig lesznek jobbak és rosszabbak. Mindegy melyik csoportba kerülsz, fogadd el magad, szeresd magad és a barátaidat! :)
2016. júl. 1. 00:32
 2/2 anonim válasza:

Szia! Én most leszek másodikos a suliban így pár dolgot már át tudok neked adni.

Sajnos a verébtáborról lemaradtam, de csak jó dolgokat hallottam róla.

A tanárok kedvesek, megértőek, segítőkészek, persze csak ha te is úgy állsz hozzá a dologhoz, ahogy kell. Elsőben egyébként is még 'próbaidős' vagy, szóval annyira nem fognak kitolni veled, max. akkor, ha kifognak rajtad, de ez csak a te hozzáállásodon múlik.

A közösség az esetek többségében nagyon jó, de én személy szerint azt tanácsolom, hogy a legjobb az, ha mindenkivel jóban vagy, így nem tudnak esetleg kifogni rajtad. Biztos, hogy meg fogod találni azt a társaságot, amiben jól érted magad, ezt garantálom. A legfontosabb, hogy mindig önmagad add.

A kirándulások május végén vannak, és csak rajtatok és az ofitokon múlik, hogy merre mentek, meddig maradtok. Mi idén például kétnaposra mentünk és nagyon jó volt. Csapatépítő volt és még jobban összekovácsolta a közösséget.

A francia tagozatról nem tudok sokat mondani neked, a mi évfolyamunkon nem indították, de általában az olaszosokkal rakják össze őket, így van a felettünk lévőknél is. A nyelvi osztályok általában jók, mert nem sok órátok van csoportbontásban, és a nyelviseknek évfolyamszinten jó átlaguk szokott lenni.

Ha érdekelne még valami, nyugodtan írj privátba, szívesen válaszolok a további kérdéseidre is. :)

2016. júl. 2. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!