BGE Külker vagy Óbudai Keleti Károly?
2 órát tuti nem utaznék napi szinten városon belül, mind vizsgák, mind bármi más miatt, érdemes a közelséget preferálni és főleg, hogy ennyire nagy különbség nincs a két hely között. A BGE hallgatói fórumokon, interneten - szóval nem én állítom - nagy hangot adnak az elégtelenségüknek az iskolával, ráadásul pontosan a külkerrel kapcsolatban. Nem hiszem, hogy van olyan állás amit te ne kaphatnál meg, egy BGE kereskedelem diplomával szemben, itt sokkal fontosabb a magas angol nyelvtudás + gazdasági szaknyelv a gyakorlati idő alatt szerzett tapasztalat, ráadásul a BGE-n nagyon kevés hallgató lehet duális képzésben, néhány emberről beszélünk, pedig több százan vannak a szakon.
OE, már csak a közelség miatt is. :)
Azt gondolom, hogy a városon belüli elhelyezkedés nem lehet szempont.
Az egyetem neve, a tudás minősége, a lehetőségek amit nyújt, ezek kellenek, hogy döntsenek.
Illetve ha van tandíj, anyagi lehetőségek persze sajnos befolyásolhatják az embert.
De a városon belüli utazás nem. Illetve a Külker közelében nyilván az albérlet is jóval olcsóbb.
A BGE ezerszer nevesebb mint a Óbudai Egyetem.
A kereskedelem és marketing szakot nem ismerem konkrétan. De a BGE említett kara a régi Külkereskedemi Főiskola.
Talán Külker téren még a Corvinussal is vetekszik.
De az Óbudai Egyetemet biztos, hogy előzi.
Viszont nyilván az adott szakról is alaposan kellene tájékozódni.
Végül mit választottál és mik lettek a tapasztalataid?
Könnyen lehet. De talán így jobb is, mert hosszabb idő távlatából már jobban látja.
Ha még olvassa persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!