Mi itt az of-age?

Figyelt kérdés
Just like I never expected my actual face would ever be on an of-age girl’s chest in my life.
2016. júl. 2. 06:58
 1/7 chtt ***** válasza:
"old enough to marry, buy alcohol, or to sign legal agreements" -- ennek alapján nagykorúnak mondanám (fura, még sohasem hallottam így)
2016. júl. 2. 07:36
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Coming of age. "Coming" hianyzik.
2016. júl. 2. 10:03
 3/7 chtt ***** válasza:
69%

"Coming of age. "Coming" hianyzik."

Shane Dawsonnál reklamálj, ő írta "coming" nélkül. :)

Amúgy milyen könyv, kedves kérdező, hogy tetszik? Szerinted érdemes felvenni az olvasmánylistára? (a címe mindenesetre jópofa)

2016. júl. 2. 10:14
 4/7 chtt ***** válasza:
ui.: és igen, jól írád, itt a "be" és a "come" is (észre sem vettem először), de úgy tűnik, azok nélkül is megáll: [link]
2016. júl. 2. 10:17
 5/7 A kérdező kommentje:

Az ezt megelőző mondat

Seeing my face plastered on a bunch of underage girls’ chests was definitely not something I ever thought would happen.

Nagyon jó a könyv. Ez a negyedik, amit internet személyíségtől olvasok, mind Youtuber, néhány millió előfizetővel, és a négy közül ez a legjobb.

2016. júl. 2. 12:21
 6/7 chtt ***** válasza:
Kösziii, fel is írtam magamnak. :)
2016. júl. 2. 17:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Thanks, pals.
2016. júl. 2. 20:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!