2/5 anonim válasza:
ezt akkor szokták használni amikor történik valami, de nem tudnak vele mit csinálni
3/5 A kérdező kommentje:
Értem egy olyat hallottam róla hogy azt jelenti hogy "az nevet aki utoljára nevet"átvitt értelemben, akkor ez hülyeség lenne?
2017. dec. 7. 20:25
4/5 anonim 

válasza:

Inkább olyasmi, mint a magyarban az "Ez van" kifejezés.
5/5 anonim válasza:
Kb. olyan, mint mikor az ember valamit nem tud hirtelen értelmezni. Magyarul is szoktam ilyet kérdezni, hogy "Ez meg mi ez?" Általában meglepődöttségében kérdezi az ember, vagy ilyesmi. Nem mindent lehet pontosan lefordítani, inkább azt kell nézni, hogy adott mondatot milyen helyzetben és szövegkörnyezetben használnak, hiszen ha ezt megfigyeled, akkor tudod, hogy te mikor használd azt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!