Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Másnak is eltűnt az alkalmassá...

Másnak is eltűnt az alkalmassági vizsgája a Felvi oldalon az óvodapedagógus szakon?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem februárban EKKE óvodapedagógus szakára és a Jászberényi Campust jelöltem be. Az alkalmassági vizsgám is ott volt és megfeleltem.

Ma beléptem és nem tudom, hogy én rontottam el de a telephely át lett módosítva az Egrire..ezzel egy időben az alkalmassági vizsgám státusza átváltott arra, hogy "nincs rögzítve"

E-mailt sem kaptam, hogy egyáltalán módosítva lett. Lehet én csesztem el de akkor is nagyon dühítő..

jún. 28. 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az nem lehet hogy a Jászberényin amit megjelöltél nem jött össze a minimális diák létszám ezért tették át az egészet Egerbe ahol az EKKE központja van.

Hívd fel a tanulmányi osztályt vagy a titkárságot hogy ez és ez van.

jún. 29. 08:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is át tették létszámhiány miatt
jún. 29. 18:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
írj imélt szerintem a tanulmányi osztálynak,vagy hívd föl őket, vagy nemtom. Majd légyszi ird meg,mi lett
jún. 29. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Megy valaki idén a Kaposvári Egyetem óvodapedagógus alkalmassági vizsgájára?

Sziasztok! Szóval ezen a héten csütörtökön (máj.23) kell majd mennem alkalmassági vizsgára(Kaposváron) és azt szeretném kérdezni, hogy van-e itt valaki aki szintén ekkor fog majd menni? Vagy esetleg tanítóira, de aznap. Illetve, kinek milyen tapasztalata volt/ van...

Volt már valaki az AVKF vagy az ELTE-TÓK tanító vagy óvodapedagógus (elő) alkalmassági vizsgáján?

Kérlek írjatok mert lenne pár kérdésem! Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Szigorúak a vizsgáztatók a sárospataki Comenius főiskola alkalmassági vizsgáján óvodapedagógus szakhoz?

Nagyon izgulós típus vagyok sajnos,bár ez sosem akadályozott még semmiben,eddig mindig sikerült erőt vennem magamon.Az egyéni szereplés nem az én asztalom :-)Viszont szépen éneklek,nem tévesztek hangot.6 osztályom megvan zongorából,szolmizálás,kottaolvasás is...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!