Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » BME epítész MSc mellett lehet...

BME epítész MSc mellett lehet dolgozni ?

Figyelt kérdés
Úgy láttam csak nappali képzés indul de érdekelne ez a valóságban mit jelent , heti hány óra mik a jellemző napok ilyenek

ma 18:50
 1/1 anonim ***** válasza:
MSc-k általában úgy vannak felpítve, hogy lehessen mellettük dolgozni.
ma 19:13

Kapcsolódó kérdések:

ELTE Kulturális Antropológia szak mellett Lehetséges 40 órában dolgozni?

Mennyire kell bejárni az órákra? A terepmunka egybefüggő vagy lehetséges hétvégén/ munka után elvégezni?

Nyíregyházi Egyetem -Tanító levelező szakról lenne kérdésem. Mennyire nehéz elvégezni 2 gyermek mellett?

Hogy vannak az órák hetente, kéthetente vagy havonta 1x? Akik benne dolgoznak, ti mit gondoltok erről a hivatásról, szeretitek csinálni?

Nappali mesterképzés mellett nehéz dolgozni heti 10 órát?

Gyógypedagógusként, tehát nem recepción vagy könnyebb munkákon. Fogalmam sincs nehéz lesz e a mesterem, mivel most indítják (új), 400kmre lakok az egyetemtől, fogalmam sincs ennyire rugalmas sulit találok-e. 23 vagyok, ösztöndíjakból kijönnék de mégse tudom, hogy be...

Lehet doktori iskola mellett teljes állásban dolgozni?

A következő a helyzet: Informatikusnak tanulok, egy év múlva végzek MSc-n. Érdekel a doktori, cikkben is voltam társszerző, szeretek tanítani, így tervben van a PhD. A probléma az, hogy jelenleg már 2,5 éve dolgozom fél állásban (hivatalosan) gyakornokként egy...

Nappali egyetem mellett van idő dolgozni?

Illetve lehet vállalni diákmnukát? Mérnöki szak mellett.

Tényleg nem lehet egyetem mellett dolgozni?

Jövőre a tervek szerint valamely Budapesti egyetem (Elte/ Bge a remények szerint) tanulója leszek. Kérdésem, hogy valóban nem lehet összeegyeztetni a dolgot némi diák / részmunkaidő / alkalmi munka dologgal? Egyesek ezt mondták, érdekel hogy ez valóban így van-e....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!