BME epítész MSc mellett lehet dolgozni ?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mennyire kell bejárni az órákra? A terepmunka egybefüggő vagy lehetséges hétvégén/ munka után elvégezni?
Hogy vannak az órák hetente, kéthetente vagy havonta 1x? Akik benne dolgoznak, ti mit gondoltok erről a hivatásról, szeretitek csinálni?
Gyógypedagógusként, tehát nem recepción vagy könnyebb munkákon. Fogalmam sincs nehéz lesz e a mesterem, mivel most indítják (új), 400kmre lakok az egyetemtől, fogalmam sincs ennyire rugalmas sulit találok-e. 23 vagyok, ösztöndíjakból kijönnék de mégse tudom, hogy be...
A következő a helyzet: Informatikusnak tanulok, egy év múlva végzek MSc-n. Érdekel a doktori, cikkben is voltam társszerző, szeretek tanítani, így tervben van a PhD. A probléma az, hogy jelenleg már 2,5 éve dolgozom fél állásban (hivatalosan) gyakornokként egy...
Illetve lehet vállalni diákmnukát? Mérnöki szak mellett.
Jövőre a tervek szerint valamely Budapesti egyetem (Elte/ Bge a remények szerint) tanulója leszek. Kérdésem, hogy valóban nem lehet összeegyeztetni a dolgot némi diák / részmunkaidő / alkalmi munka dologgal? Egyesek ezt mondták, érdekel hogy ez valóban így van-e....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!