Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Létezik-e élelmezésvezetői...

Létezik-e élelmezésvezetői tanfolyam felsőfokon? (FONTOS)

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 18:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha igen,

hol ?

2018. júl. 10. 15:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Vagy középfokon
2018. júl. 10. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Pécs, illetve Pécs közelében hol van autószerelő oktatás vagy tanfolyam? Mivel második szakmám lesz, ezért ha jól tudom fizetnem kell majd. Mekkora költséggel jár ez?

Nappali tagozaton szeretnék autószerelőnek tanulni. Lehetőleg nappali tagozaton és ne OKJ-s tanfolyam legyen. Idén végzek egy szakmával, erre csak azért jöttem mert érettségi után nem tudtam mit kezdjek magammal. Gondoltam kipróbálom, de nem tetszik. Ami érdekel az...

A legelső tanfolyam ingyenes?

20 éves vagyok idén érettségizem és azzal nem vagyok tisztában, hogy mely tanfolyamok ingyenesek nekem. Mivel első tanfolyamom ezért azt tudom, hogy ingyenes, de csak a munkaügyi központ által adott tanfolyamok vagy bármit bárhol kinézhetek bármilyen árban és azt állja...

Az ELO-nál hogy zajlik le a 16 hónapos masszázs tanfolyam?

Milyen időközönként kell feljárni? Valóban csak könyvből megfogom tanulni itthonról? Valaki járt már ilyenre? Mennyibe kerül az OKJ-s vizsga, vannak-e rejtet költségei a tananyagcsomagon kívül? Hogy működik ez az egész?

Intenzív fodrász tanfolyam Székesfehérváron?

Pár hónapos, gyors megtanulás lehetséges?

Autó és épületfóliázás tanfolyam vagy tanfolyam hpé van?

Autó és épületfóliázás tanfolyam vagy képzésen szeretnék rész venni de nem találok sehol tudna nekem ebben segiteni valaki?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!