Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Előbb egyetem, aztán OKJ-s...

Előbb egyetem, aztán OKJ-s tanfolyam?

Figyelt kérdés
Tudom, általában fordítva megy a dolog, de mennyire gyakori, hogy valaki előbb kezdi az egyetemet, majd elvégez egy okj-s képzést?
2011. júl. 26. 19:16
 1/2 anonim ***** válasza:

22 év alatt és első szakképzés esetén ingyenes az OKJ képzés, ez az oka annak hogy általában fordítva csinálják.

De szerintem bőven van arra is példa, hogy egyetem után elvégez valaki egy OKJ tanfolyamot, de az általában már nem iskolarendszerű képzés, és fizetős is.

2011. júl. 26. 19:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Először szereztem diplomát, utána OKJ-t. Megérte, mert az önéletrajzban jól mutat. Őszintén szólva volt, hogy e miatt kaptam meg egy szuper állást.
2011. júl. 27. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Egyetem mellett OKJ tanfolyam. Milyen szociális juttatásokban részesülhetek?

Főként olyan emberek válaszát várom, akikre jellemző a fenti állítás. Kerestem több helyen, találtam is valamit, de leginkább emberi tapasztalatok érdekelnének.

OKJ-s idegenvezetői tanfolyam, egyetem mellett?

Egyetemista vagyok, és tanulmányaimat szeretném kiegészíteni egy idegenvezetői tanfolyammal is. Azoktól szeretnék egy kis segítséget kérni, akiknek már van ezzel kapcsolatban tapasztalatuk. Melyik a legjobb budapesti intézmény? Estin és hétvégi oktatásban milyen...

Továbbtanulással kapcsolatos. Okjs tanfolyam után egyetem deh hogy?

Az a helyzet h OKJs tanfolyamra szeretnék jelentkezni hogy késöbb több pontom legyen az egyetemre amikor jelentkezem. Rekreáció és egészség fejlesztésre jelentkeznék az egyetemen de nem találok olyan OKJs szakot amit oda beszámítanának mint + pont. Nemtudom h én néztem...

Mit tegyek? Egyetem 120 ezer egy félév államira esélytelen átmenni vagy OKj s tanfolyam és jövőre egyetem?

Idén jelentkeztem ME GTK gazd menre és pénzügyre (amit szüleim erőltettek azért jelöltem meg mert 2008 ban is szinte totál egyforma volt a kettőre a ponthatár és úgy voltam vele hogy teljseüljön a kivánságuk. Aztán jelentkeztem még ME GÉK műszaki menedzserre amiről 3...

Hol lehet kismamáknak térítésmentesen tovább tanulni (egyetem, főiskola, tanfolyam)?

Szeretném még fejleszteni magam a szülést követően és keresem a lehetőségeket, de eddig még nem találtam semmit. Van valaki, aki tud iskolát ajánlani, esetleg ő is képezte magát? 20 hetes kismami

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!