Előbb egyetem, aztán OKJ-s tanfolyam?

válasza:22 év alatt és első szakképzés esetén ingyenes az OKJ képzés, ez az oka annak hogy általában fordítva csinálják.
De szerintem bőven van arra is példa, hogy egyetem után elvégez valaki egy OKJ tanfolyamot, de az általában már nem iskolarendszerű képzés, és fizetős is.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
És ha még van valami érdekesség, azt is áruld el nekem, lécci.:)
Főként olyan emberek válaszát várom, akikre jellemző a fenti állítás. Kerestem több helyen, találtam is valamit, de leginkább emberi tapasztalatok érdekelnének.
Egyetemista vagyok, és tanulmányaimat szeretném kiegészíteni egy idegenvezetői tanfolyammal is. Azoktól szeretnék egy kis segítséget kérni, akiknek már van ezzel kapcsolatban tapasztalatuk. Melyik a legjobb budapesti intézmény? Estin és hétvégi oktatásban milyen...
Az a helyzet h OKJs tanfolyamra szeretnék jelentkezni hogy késöbb több pontom legyen az egyetemre amikor jelentkezem. Rekreáció és egészség fejlesztésre jelentkeznék az egyetemen de nem találok olyan OKJs szakot amit oda beszámítanának mint + pont. Nemtudom h én néztem...
Idén jelentkeztem ME GTK gazd menre és pénzügyre (amit szüleim erőltettek azért jelöltem meg mert 2008 ban is szinte totál egyforma volt a kettőre a ponthatár és úgy voltam vele hogy teljseüljön a kivánságuk. Aztán jelentkeztem még ME GÉK műszaki menedzserre amiről 3...
Szeretném még fejleszteni magam a szülést követően és keresem a lehetőségeket, de eddig még nem találtam semmit. Van valaki, aki tud iskolát ajánlani, esetleg ő is képezte magát? 20 hetes kismami
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!