Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szociális munka BA-ról milyen...

Szociális munka BA-ról milyen mesterképzésekre lehet továbbmenni?

Figyelt kérdés
Város nem számít:)
2011. aug. 4. 11:59
 1/2 anonim ***** válasza:
2011. aug. 4. 12:04
 2/2 nesi20 válasza:
A DE-EK-n szeptembertől indul a SOWOSEC képzés,ez a mesterszakkeresőben még nem jelenik meg.
2011. aug. 15. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Gyógypedagógia vagy szociális munka alapképzés?

melyiket jelöljem meg első helyen? szociálpedagógián is gondolkozom, de ez a kettő azt hiszem jobban érdekel. kicsit mindegyiktől félek, úgyhogy akinek van tapasztalata legyen kedves ossza meg velem:)(a mesterképzés, amit kinéztem mindhárom alapképzésről elérhető)

A levelezős államilag támogatott szakokon miért 400 körüli a ponthatár? (szociális munka, gyógypedagógia stb. ) A statisztikák szerint keveseket is vesznek fel.

Szeretnék felvételizni, de nagyon magas nekem a 400 pont. Esélytelen a bekerülésem kb 340 ponttal, de szeretném megvalósítani az álmomat. Nem tartom magam túl okosnak, de nálam ezerszer hülyébbek is bekerülnek. Sajnos a matek nagyon lehúzza a pontjaimat...

Szociális munka vagy egészségügyi szervező?

1 hetem van leadni a jelentkezést.. segítség *-*

KJF szociális munka alapszak elvégzése után jelentkezhetek-e az ELTE szociológia mesterképzésére? Van ilyen lehetőség?

ilyen irányban szeretnék továbbtanulni, kérdés, van-e rá lehetőségem, hogy főiskolából átjelentkezzek egyetemi mesterképzésre

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!