Tanulást segítő vitaminok?
Láttam tv-ben is meg neten is csomó-csomó hirdetést olyan gyógyszerekről, melyek ÁLLÍTÓLAG serkentik az agyműködést és így a tanulást? Vagy csak lehúzás akarna lenni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Jelenleg munkanélküli vagyok, a munkaügy ilyen tanfolyamokat nem támogat. Szeretném valamelyik szakmát megszerezni de pénzem nincs rá, hogy elvégezzem, a felnőttképzésben fizetni kell érte, ismerős/rokontól nem tudok pénzt kérni ilyenre mert nincs olyan aki rendelkezik...
Én nem birom a vért, szóval nem lehetek bőrgyógyász, mert ahhoz ugye kell általános orvosit végezni (a másik az, hogy nem vagyok jó kémiából). Engem folyamatosan az érdekel, hogy milyen krém mit tartalmaz, az emberre kifejtett hatásai pl. a gyümölcsöknek, a...
Ismertek valami segítő/gyakorló oldalt?
Ezek károsak az egészségre? körülbelül mennyibe kerülnek? Egyszerűen nem megy a tanulás nem bírom rászánni magam. Már nincs sok idő a vizsgáig és már így is elvagyok maradva, mert nem tudok koncentrálni. Help! 17/L
Sziasztok! Keresem Oroszlány Péter: Könyv a tanulásról című kiadványát letölthető formátumban. Mindegy hogy doc, pdf, anyámtyúkja, csak működjön :) Normális esetben persze megvenném, ezzel is segítve a szerzőt, de itt a karácsony, a legtöbb könyvesbolt már most...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!