Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » BGF Pénzügyi és Számviteli Kar?

BGF Pénzügyi és Számviteli Kar?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek? Mindenre kíváncsi vagyok :)

2014. jan. 17. 14:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is oda jelentkeztem :) melyik szakra szeretnél menni?
2014. jan. 17. 16:01
 2/3 anonim válasza:
Milyen szakra ?
2014. jan. 19. 17:06
 3/3 csentecsa válasza:

Én ide járok már két éve, és nincs túl jó véleményem. Magának az intézménynek azért magas a presztizse a munkáltatók körében, mert van 8-10 tárgy, aminél vért pisilsz mire levizsgázol.(Itt elsősorban a számvitelekre gondolok). Nem is ez a fő bajom az intézménnyel, hisz ez adja az intézmény hírnevét. Legyenek nehezek a vizsgák, de ezenkívül miért kell feleslegesen szivatni a hallgatókat. Például a mostani vizsgaidőszak jan. 24-én véget is ért, de ami ennél is nagyobb probléma, hogy olyan tárgyaknál, ahol több száz ember akar vizsgát tenni, mindössze heti egy vizsgaalkalmat írnak ki. Hogy gondolják ezt? Ráadásul úgy hogy Pénzügyi Számvitel 2-ből az írásbeli eredményhirdetése után még szóbelizni kellett.

Kezdődött azzal, hogy a Neptunon reggel 8-ra volt kiírva a vizsga, én 1/8-kor ott is voltam, amikor is egy tanszéken elhelyezett hirdetmény tájékoztatott, hogy csak 10:15-kor kezdődik. Vajon a tanszéki honlapra vagy a Neptunra miért nem lehetett ezt feltenni? Akkor nem mentem volna 3 órával előbb oda. Maga az írásbeli délben ért véget, és 16:30-ra ígérték az eredményt. 177 ember gyülekezett a tanszék előtt fél ötkor. 3 órán keresztül ácsorogtunk ott mire fél hétkor valóban meg lett az eredmény, és utána még szóbelizni is kellett. Annyi nem volt bennük, hogy leültettek volna minket egy nagy előadóban, hogy ott várjunk, vagy mondtak volna valami biztos időpontot amikor eredmény lesz. (Ezt egyébként rendszeresen eljátsszák az eredményhirdetések során a számvitel tanszéken, gondolom egész addig, amíg valaki egyszer majd el nem ájul várakozás közben a tömegben.)

A dogádat nem tudod rendesen átnézni mert folyton siettetnek. Holott azért erre szükség lenne, mert lóhalálában javítanak ki 170 dolgozatot, és ilyenkor bizony lehet hibázni.

Mindezt orvosolni lehetne azzal, hogy hetente 2 vizsgát írnának ki. Aztán pl egy uv(utóvizsga) 3500(!) ft. Ezt mégis hogy gondolják? Nem hinném hogy ilyen költségvonzata lenne annak, hogy teszek egy újabb vizsgát.

Egyszóval. Az iskola presztizse a munkaadók körében magas, az oktatás színvonala átlagos, a követelmények kemények, az itt dolgozók hallgatókhoz való hozzáállása viszont finoman fogalmazva hagy kívánni valót maga után.

Talán a mostani változások, hogy kevés államilag finanszírozott helyük lesz, és versenyezniük kell a költségtérítéses hallgatókért, őket is elgondolkoztatják majd...

2014. jan. 25. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!