Hogyan kerülhetnék be a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudomány és Honvédtisztképző karának a katonai vezetői alapszakára?
Nemigazán értem a kérdésed.
Az alkalmassági a nehéz az NKE-n ahhoz hogy bekerülj. Ott szórják az emberek nagyrészét ki. Habár a tegnapi nap elég jó volt a 20 ember közül csak 4-en estek ki. Fura is volt mintha enyhébb lett volna most a felvételi, na mindegy.
Angol középfok kell a felvételihez nem elég az alapfok.
Ha emelt matekból csinálsz 80%-ot mondjuk, közép töri/magyarból pedig 70%-ot mondjuk (vagy forditva) akkor azzal lesz 300 pontod + 50 az emelt érettségiért + 28 a közép nyelvvizsgáért.
=378
Ezzel Katonai vezetőre még nem jelentkezhetsz, de Logisztikára és üzemeltetésre igen.
Tehát ha az a kérdésed hogy ez igy jó e ahogy leirtad, akkor igen jó, de arra figyelj hogy angol középfok kell.
Az 1-es nagyon elszámolt valamit.
Mivel itt nem fogadják el a fizikát, így hiába emeltezel,a +50 pont NEM fog számítani.
a 3#-as meg szövegértésből 1-es. Olvass, értelmezz, gondolkozz. Majd utána kommentelj.
1 szóval sem mondtam hogy a fizikára adnak pontot.
Pontosan ezért irtam
IDÉZNÉM MAGAM:
"Ha emelt matekból csinálsz 80%-ot mondjuk, közép töri/magyarból pedig 70%-ot mondjuk"
Én is ide felvételizek úgyhogy nem.. nem számoltam el semmit, csak te nem olvastad el normálisan amit irtam.
Egy igazi értelmiségi vagy
Ha fizikából emeltezik,akk +50 pont NKE-n nem fog számítani
Najo feladom
Egyébként még mindig azt irtam neki hogy matekból emeltezzen mert azt beszámitják.
De m1 kapitány feladom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!