ELTE TTK Biológia előkészítő! Melyiket válasszam? Tapasztalatok?
Attól is függ hogy melyik városban.
"Emelt bioszra szeretnék menni, úgyhogy kéne az előkészítő."
Miért lenne törvényszerű?
Én őket bátran tudom ajánlani. Nekem is, és a barátaimnak is bevált szinte minden tárggyal.
Én kémia- bioszon voltam 100 órás emelt szintű tanfolyamon.
Menj annak az egyetemnek az előkészítőjére, ahova
be szeretnél majd jutni
Én most érettségizek, és én is az ELTE TTK bioszra jelentkeztem.:) Én 1 évet jártam felkészítőre, mivel emeltezek belőlle. Én a TREFF érettségi felkészítőt tudom ajánlani, nagyon szerettem oda járni. Az ELTE egyik gimijében voltak az órák, fantasztikus, nagy tudású tanárnő tartotta az órákat. Nagyon hasznos volt mert mindent elmondott, elmagyarázott ppt előadásokkal, sok feladatot csináltunk, amiket meg is beszéltünk.Írtunk témakörönként próbaérettségiket is, hogy tudjuk milyen szinten állunk.
Nagyon tudom ajánlani tényleg, és a mi tanárnők ráadásul még nagyon vicces is volt, szóval jó hangulatban teltek az órák :)
Ha kérdésed van ezzel kapcsolatban szívesen válaszolok :) és itt a honlapja a felkészítőnek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!