Gimi után szakma?

Figyelt kérdés
A továbbtanulás előtt állok és mivel nem tudom mi legyek azon gondolkozok , hogy elmegyek egy gimibe.De a szüleim ragaszkodnak a szakmához, de egyik ismerősöm azt mondta gimi után lehet szakmát végezni (ami 2év) igaz?

2014. máj. 10. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen. Amúgy szerintem mondd el a szüleidnek, hogy érettségi után is el tudsz menni szakmát tanulni. Érdekes felfogásuk van. Én a helyükben örülnék, hogy a gyerek gimibe akar menni. ( a lányom esetében is ragaszkodok majd az érettségihez, utána tanulhat szakmát).. Nem egy olyan osztálytársam van, aki szakmát tanult, majd most estin csinálja az érettségit... Jobb ezen minél előtt túlesni :)
2014. máj. 10. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj gimibe, és érettségizz le. Lehet, hogy annyira belejössz, hogy utána valami tökös egyetemet is bevállalsz.
2014. máj. 10. 21:22
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Igen én is így gondoltam a szüleimmel pedig megfogom beszélni!:)
2014. máj. 10. 21:34
 4/6 anonim ***** válasza:

A szakközépiskolán nem gondolkoztatok?

Mert ott inkább lehet szakmát tanulni

2014. máj. 10. 22:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha jövőre jelentkezel középiskolákba, jobb ha a felvételi jelentkezési lapon beírsz több (féle) iskolát is, mert nem biztos, hogy felvezsik az embert az első helyen megjelölt intézménybe, szóval érdemes bejelölni szakközépsulit is
2014. máj. 10. 22:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Az igaz , hogy ott lehet inkàbb szakmát tanulni...de milyent? Semmi elképzelésem nincs , ezért gondolkozom gimin.
2014. máj. 11. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!