Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 80 tétel 30 nap alatt? Hogyan...

80 tétel 30 nap alatt? Hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

20 Angol

20 Töri

20 Magyar és 20 Nyelvtan tétel

a tételek egy része még kidolgozva sincsen meg, illetve az ismétlésre elég a 7-8nap? Felvételizem ezért jó lenne a maximum pontot megkapni szóbelin.. Esti tagozaton tanultam és nem sok mindent vettük, szóval nem tudom azt mondani, hogy ezeket a tételeket lényegében már év közben átvettük, mert nem.

Ti milyen tippeket adnátok? (Angol + Töri !!! nagyon fontos lenne) Menjek végig az összes angol tételen, aztán az összes törin, majd a magyarra amennyi idő jut?

Vagy: naponta: 1 angol, 1 töri, 1 magyar, 1 nyelvtan?

Az ismétlésre milyen tippeket adnátok? Folyamatos mindennapos ismétlés? vagy az utolsó 7-8napban ismétlés?

Naponta kb hány óra intenzív tanulás szükséges?

előre is köszi, nyilván helyettem senki nem fogja megtanulni, de melyik most a legoptimálisabb 'taktika'?

2014. máj. 13. 23:53
1 2
 11/14 anonim válasza:
43%

Egyszerű...nem tanulom meg mindet.

Ennyi idő alatt ez fizikailag lehetetlen.

Max mindegyik tárgyból olyan 11-12 tételt, de sztem még ez is sok 30 napra.

Am nem kell bef**ni, csak addig szar ameddig ki nem húzod a tételt. Ha már ott vagy és mondani kell a tanárok úgy is segíteni fognak.

Üdv valaki aki már 5éve átesett ezen :D

2014. máj. 14. 18:00
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

Ha visszatekintek elég vicces, hogy jogon meg 150 tételre van 1,5 hetem :D

Inkább érettségiznék megint. :3

Dolgozd ki őket, már úgy is sok megmarad belőle. Aztán olvasd át mindet. És oszd be napokra, hogy mennyit tanulsz meg 1 nap alatt. Aztán hagyj időt az ismétlésre.

És a tanulások között tarts szünetet, mozogj, lazíts. Aludd ki magad! :D SOK SIKERT!

2014. máj. 14. 18:37
 13/14 anonim ***** válasza:
60%

Én ennek a 4x-sét tanultam meg 1,5 hónap alatt és puskázás nélkül 5ösre vizsgáztam 92%os eredménnyel.

Szóval nem lehetetlen, csak fb és gyk helyett tanulni kell.

2014. máj. 14. 21:32
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy lehetetlen fizikailag megtanulni ennyi tételt. Igaza volt annak, aki azt mondta, hogy napi 10 tétel simán tartható. Azzal, hogy kidolgozod, nagyrészt meg is tanultad már. Abban is igazuk van, hogy az angolt hagyd a francba. Én az elmúlt 2 napban megtanultam 23 (egyetemi) tételt, és ezt ne úgy képzeld el, hogy mást se csináltam, mint látod, most is épp itt írogatok...Egyébként ha már kidolgoztad majd a tételeket, amit szerintem két hét alatt biztos, hogy meg lehet csinálni, akkor nagyon könnyű dolgod lesz. Egy érettségi és 7 vizsgaidőszak után az a tapasztalatom, hogy ha valamit 3 nap alatt nem tudok megtanulni, akkor azt 2 hét alatt sem tudok. Természetesen ez akkor igaz, ha a tételek már megvannak.
2014. máj. 17. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!