80 tétel 30 nap alatt? Hogyan lehetséges?
20 Angol
20 Töri
20 Magyar és 20 Nyelvtan tétel
a tételek egy része még kidolgozva sincsen meg, illetve az ismétlésre elég a 7-8nap? Felvételizem ezért jó lenne a maximum pontot megkapni szóbelin.. Esti tagozaton tanultam és nem sok mindent vettük, szóval nem tudom azt mondani, hogy ezeket a tételeket lényegében már év közben átvettük, mert nem.
Ti milyen tippeket adnátok? (Angol + Töri !!! nagyon fontos lenne) Menjek végig az összes angol tételen, aztán az összes törin, majd a magyarra amennyi idő jut?
Vagy: naponta: 1 angol, 1 töri, 1 magyar, 1 nyelvtan?
Az ismétlésre milyen tippeket adnátok? Folyamatos mindennapos ismétlés? vagy az utolsó 7-8napban ismétlés?
Naponta kb hány óra intenzív tanulás szükséges?
előre is köszi, nyilván helyettem senki nem fogja megtanulni, de melyik most a legoptimálisabb 'taktika'?
Egyszerű...nem tanulom meg mindet.
Ennyi idő alatt ez fizikailag lehetetlen.
Max mindegyik tárgyból olyan 11-12 tételt, de sztem még ez is sok 30 napra.
Am nem kell bef**ni, csak addig szar ameddig ki nem húzod a tételt. Ha már ott vagy és mondani kell a tanárok úgy is segíteni fognak.
Üdv valaki aki már 5éve átesett ezen :D
Ha visszatekintek elég vicces, hogy jogon meg 150 tételre van 1,5 hetem :D
Inkább érettségiznék megint. :3
Dolgozd ki őket, már úgy is sok megmarad belőle. Aztán olvasd át mindet. És oszd be napokra, hogy mennyit tanulsz meg 1 nap alatt. Aztán hagyj időt az ismétlésre.
És a tanulások között tarts szünetet, mozogj, lazíts. Aludd ki magad! :D SOK SIKERT!
Én ennek a 4x-sét tanultam meg 1,5 hónap alatt és puskázás nélkül 5ösre vizsgáztam 92%os eredménnyel.
Szóval nem lehetetlen, csak fb és gyk helyett tanulni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!