Szeptemberben 8. osztályos leszek! Nagyon nagyon izgulok a felvételi miatt. (többi lent) valaki nem öntene belém egy kis lelket? Vagy látna el tanácsokkal? (FONTOS)
Sajna ezt a problémát én nem nagyon tudom átérezni, mivel 4. után mentem át 8 osztályos gimibe, úgyhogy ez az első felvételis stressz nekem kimaradt az életemből. Akkor még legalábbis nem izgultam, simán átvettek, lehet, hogy ha 8. után megyek akkor már kicsit én is stresszelek előtte. De szerintem épp ezért nem kell izgulnod, az egész életedről végül is még nem most kell döntened, persze ez attól is függ, hogy milyen sulit választasz. Minden felvételi, vizsga, érettségi előtt lévő izgulás normális, de meglátod, ha ott leszel akkor eszedbe se fog jutni ez. Ne gondolj ilyenekre, hogy sehova se leszel felvéve, mert akkor feleslegesen paráztatod magad, mikor már amúgy is ideges vagy. A lehető legpozitívabban állj hozzá mindenhez és minél magabiztosabban felelj szóbelin, ez nagyon sokat hozzá tesz az egészhez és garantáltan értékelni fogják.
Szóval csak nyugi, válassz okosan iskolát és ne parázz a felvételi miatt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!