(Te) Azt az évszakot szereted, amelyikben születtél?
Sokan mondják, hogy az embernek az a legkedvesebb évszak, amelyikben ő maga is született. Én decemberben születtem és gyűlölöm a telet, teljes mértkben nyárimádó vagyok.
Írd le azt az évszakot, amelyikben születtél és azt is, amelyiket szereted !

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:én decemberi vagyok és szeretem a telet.
mondjuk én a nyárot nem nagyon szeretem mert nagy a meleg és teli van minden csomó bogárral(mondjuk lehet azért mert én kis városban lakok és mellettünk éppen egy tó van). a telet a hó miatt szeretem mert sztem én még 30 évesen is imádni fogok pl.:szánkózni.de a latyakos időket mikor -20 fokban kell suliba menni azt nem nagyon birom.
de én nagyon szeretem a tavaszt és az őszt is.:D
Segáz, megesik ;)
Amúgy köszi a válaszokat, ezke szerint egyedül maradtam :D
Kapcsolódó kérdések:
És hol élsz most?
Én igen. :D
Google-t ne írjatok, azt hiszitek, nem próbáltam meg ezerszer?
... vagy nem?
Varga Lívius is a zsűri tagja volt. Tudtok ilyen együtteseket, akik még szerepeltek a műsorban? pl.: Goulasch Exotica Köszi
Képzeld el, ha TE lennél roma és rendesen élnéd az életed, de mindenhol ellenségeskedésbe botlanál! Hogyan lehet így élni?? Nem csoda, ha egy idő után még a rendesek is kivetkőznek önmagukból! Most tényleg képzeld bele magad a szituba!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!