Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » (Te) Azt az évszakot szereted,...

(Te) Azt az évszakot szereted, amelyikben születtél?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy az embernek az a legkedvesebb évszak, amelyikben ő maga is született. Én decemberben születtem és gyűlölöm a telet, teljes mértkben nyárimádó vagyok.

Írd le azt az évszakot, amelyikben születtél és azt is, amelyiket szereted !

2010. szept. 24. 15:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
December vége, és imádom a havat, gyűlölöm a nyári kánikulát, amikor nem tudsz mit csinálni, hogy ne legyél egy merő izzadság... persze ez inkább az északi felmenőim miatt lehet...
2010. szept. 24. 16:00
 2/16 anonim ***** válasza:
Igen. Októberben születtem és imádom az őszt, telet. A komor, sötét időket, meg a szép faleveleket, ködöt. Csak az esőt, sarat utálom de azt csak azért mert rossz helyen lakunk (földút stb). Igazából mindet szeretem kivéve amikor r*hadt meleg van nyáron de a legkedvesebb mégis az ősz.
2010. szept. 24. 16:05
 3/16 anonim válasza:
90%
Én decemberben születtem és a tél a kedvenc évszakom :)
2010. szept. 24. 16:25
 4/16 anonim ***** válasza:
95%
Én minden évszakot szeretek! :-)
2010. szept. 24. 16:44
 5/16 anonim ***** válasza:
95%
én nyáron születtem és az őszt szeretem, a sárga faleveleket meg a kellemes hűvös időt :)
2010. szept. 24. 16:49
 6/16 anonim ***** válasza:
95%
Igen, augusztusi vagyok es az a kedvenc honapom. A hideget nem annyira szeretem, de meleg imado sem vagyok, csak tetszik maga az augusztus honap meg szerintem a neve is szep.
2010. szept. 24. 16:49
 7/16 anonim ***** válasza:
95%
Én októberben születtem, és tényleg az ősz a kedvenc hónapom, de nem a szülinapom miatt, hanem mert imádom a ködös-borongós-aranyfaleveles hangulatot:)
2010. szept. 24. 18:36
 8/16 anonim válasza:
95%

én decemberi vagyok és szeretem a telet.

mondjuk én a nyárot nem nagyon szeretem mert nagy a meleg és teli van minden csomó bogárral(mondjuk lehet azért mert én kis városban lakok és mellettünk éppen egy tó van). a telet a hó miatt szeretem mert sztem én még 30 évesen is imádni fogok pl.:szánkózni.de a latyakos időket mikor -20 fokban kell suliba menni azt nem nagyon birom.

de én nagyon szeretem a tavaszt és az őszt is.:D

2010. szept. 24. 21:03
 9/16 anonim válasza:
előző vagyok. nyarat bocsi:D
2010. szept. 24. 21:04
 10/16 A kérdező kommentje:

Segáz, megesik ;)

Amúgy köszi a válaszokat, ezke szerint egyedül maradtam :D

2010. szept. 24. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hol születtél?

És hol élsz most?

Mi a címe és ki a szerzője annak a vernek, amelyikben a "nyúl selyem bugyogója"?

Google-t ne írjatok, azt hiszitek, nem próbáltam meg ezerszer?

Melyik műsor volt az m1-en (azt hiszem), talán m2, amelyikben együttesek folkosan írtak át ismert dalokat? Verseny volt, kb.2 hónapja.

Varga Lívius is a zsűri tagja volt. Tudtok ilyen együtteseket, akik még szerepeltek a műsorban? pl.: Goulasch Exotica Köszi

Mit tennél, ha romának születtél volna?

Képzeld el, ha TE lennél roma és rendesen élnéd az életed, de mindenhol ellenségeskedésbe botlanál! Hogyan lehet így élni?? Nem csoda, ha egy idő után még a rendesek is kivetkőznek önmagukból! Most tényleg képzeld bele magad a szituba!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!