Örülsz, hogy Magyarországra születtél?

válasza:Hááát, erre nehéz válaszolni...
Magával az országgal nincs bajom (földrajzi adottságok, időjárás, stb.), inkább a benne élő emberekkel és a politikusokkal vannak gondok.
Én úgymond közömbös vagyok, mert születhettem volna jobb országba is, de ugyanakkor sokkal rosszabb helyre is.

válasza:

válasza:

válasza:Örülök, jobb mint ha Afrikába születtem volna.
Nem nagyon szeretek itt élni mert minden nagyon drága és kevés a fizetés. Amúgy jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Ócsárlók, káromkodók, hazaárulózók kíméljenek! Normális, civilizált válaszokat várok! Én nem örülök, legszívesebben: 1.Ausztrália 2.USA 3.Japán Biztos, hogy nem: 1.Észak-Korea 2.Szomália 3.Afganisztán
Nem méretre, stb hanem kultúrában, építészetben, életfelfogásban, stb.
Egy hónapja élek Angliában,levelet szeretnék küldeni haza.Hogyan kell megcímezni?Úgy,mint otthon,csak a címzett helyére azt is oda kell írni,h HUNGARY? köszi a válaszokat!
Van, aki tanulni jön, és aztán itt marad? De olyan is van, aki saját hazájában tanul, és az után jön Mo.-ra. Miért?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!