Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek szép név a Georgina?

Szerintetek szép név a Georgina?

Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 21:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Bocs.
2010. okt. 15. 21:47
 2/13 anonim ***** válasza:
szerintem sem
2010. okt. 15. 22:07
 3/13 anonim válasza:
Olyan apácás, de nem rossz.
2010. okt. 15. 22:21
 4/13 anonim ***** válasza:
Egy nagyon csúnya, igénytelen lányhoz tudom kapcsolni, szóval nem. De egyébként sem tetszik.
2010. okt. 16. 15:58
 5/13 anonim válasza:

Olyan lükék vagytok :D

Énis majdnem az lettem (: .. szerintem nagyon szép ! Dzsordzsínáá :D !

2011. aug. 19. 23:00
 6/13 anonim ***** válasza:
Olyan, mintha valami argentin szappanopera-szereplő után nevezte volna el a kölykét egy cigány. De amúgy gyönyörű.
2011. aug. 19. 23:22
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik, de nem Dzsordzsina, hanem Georgina.
2011. aug. 20. 11:25
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem sem jön be.
2011. aug. 20. 11:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán hogy lehet ezt a nevet becézni? Mert tudtommal ez úgy ejtik ahogy írják, és szerintem túl macerás mindig így hívni valakit, hogy Georgina, becézni meg nem nagyon lehet -> senki sem fogja így hívni -> semmi értelme.
2011. aug. 20. 11:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem kimondottan utálatos név. Görög eredetű, jelentése: földműves. Becézése: Gina (ejtsd Dzsina).
2011. aug. 20. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek szép név a Gemma?

Leszögezném, hogy nem a gyerekemnek akarom adni, mivel a közeljövőben nem tervezek babát. Egy kislányt hívnak így, és nekem megtetszett nagyon. Ti mit gondoltok róla?

Szerintetek szép név a Niké?

Az egyik volt osztálytársamat így hívják, nekem tetszik, de nem valami gyakori név. :D Tetszik nektek? :D És ismertek Niké nevű lányt? :) Köszi. :$

Nek (tek) nem hozza vissza a régi szép emlékeket ez a karácsonyi videó? Szerintem gyönyörű, és ráadásul 2010-ben jelent meg!

Szerintem nagyszerű, hogy a mai világban ilyen zenét tudott valaki alkotni. Én meghatódtam, mert olyan szép, és emlékeztet a régi karácsonyokra, együtt a családdal, zenehallgatás... :) Nézzétek végig, és ha tetszik, ajánljátok mindenkinek! Nagyon szép, olyan jó lenne,...

Mit kellene csinálnom, hogy mindenki szép szemmel nézzen rám és több barátom legyen?

Nem találtam megfeleő kategóriát, ezért irtam most ide.. Én egy 190cm es és egy 100 kg os gyerek wagyok. Innen is látszik, hogy egy kövér. :( És szeretek viccelödni is, neha hülyesegeket csinalok es mondok, pl. néha beszólogatok másoknak, tettetem hogy nehéz a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!