Szerintetek szép név a Georgina?

válasza:Olyan lükék vagytok :D
Énis majdnem az lettem (: .. szerintem nagyon szép ! Dzsordzsínáá :D !

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Leszögezném, hogy nem a gyerekemnek akarom adni, mivel a közeljövőben nem tervezek babát. Egy kislányt hívnak így, és nekem megtetszett nagyon. Ti mit gondoltok róla?
Az egyik volt osztálytársamat így hívják, nekem tetszik, de nem valami gyakori név. :D Tetszik nektek? :D És ismertek Niké nevű lányt? :) Köszi. :$
Szerintem nagyszerű, hogy a mai világban ilyen zenét tudott valaki alkotni. Én meghatódtam, mert olyan szép, és emlékeztet a régi karácsonyokra, együtt a családdal, zenehallgatás... :) Nézzétek végig, és ha tetszik, ajánljátok mindenkinek! Nagyon szép, olyan jó lenne,...
Nem találtam megfeleő kategóriát, ezért irtam most ide.. Én egy 190cm es és egy 100 kg os gyerek wagyok. Innen is látszik, hogy egy kövér. :( És szeretek viccelödni is, neha hülyesegeket csinalok es mondok, pl. néha beszólogatok másoknak, tettetem hogy nehéz a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!