Hogyan címezzek egy levelet akkor, ha a címzett neve nincs kiírva a postaládára?

válasza:Így írd :
XY /tulaj/címén , AB /bérlő/ -nek.
És persze a teljes cím, irányítószámmal. Ekkor oda dobja, vagy viszi a postás.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Fiatal vagyok,soha nem adtam meg fel levelet a postan, a facebookhoz vagyok szokva,azonban most ugy gondoltam hogy levélben szamolok be az erzeseimrol,azonban nem szeretnem hogy a nevem vagy címem megjelenjen rajta hogy ne okozzak bajt a szuleivel. Koszonom elore is a valaszokat!:)
Egy csomagot szeretnék feladni postán, a címzett címét pontosan ismerem, de a nevét nem tudom. Megoldható Így a csomag feladása, vagy mindenképpen szükség van a címzett teljes nevére? A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok! Ha innen, Magyarországról szeretnék küldeni postai úton egy kisebb csomagot Olaszországba, milyen nyelven kell azt megcímeznem? Angolul vagy olaszul? Ha olaszul, mi a helyes sorrend? Valaki szemléltetné egy példával? Előre is köszönöm! :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!