Mi lehet ennek a Hűvösvölgyi tábornaj a címe?
Figyelt kérdés
A testvéreimmel Budapesten a hatodik kerületben nőttünk fel.A 90-es évek végén, illetve a 2000- es évek elején, nyaranta a szüleink beadtak minket napközis táborba, amit a helyi önkormányzat szervezett. Valahol Hűvösvölgyven volt, arra emlékszem, hogy egy elit iskola területén, azt hiszem angol nyelvű bentlakásos iskola volt. A szomszéd táborban az ötödik kerületi gyerekek nyaraltak. Hátul erdő volt, és a nagyobb gyerekek mindig vaddisznókkal ijesztgették a kisebbeket. A gyerekeimnek szeretném megmutatni a helyet, de nem tudom pontosan hol lehetett. Van esetleg itt olyan, aki szintén volt ezen a helyen annak idején?ma 19:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Tud bárki bármit az egykori hűvösvölgyi napközis tábor sorsáról?
Maga a tábor közvetlen a nagyrét mellett volt a nagyrét utca és a nagykovácsi út kereszteződésénél; főleg a 9. kerület óvodái/ált.iskolái használták nyaranta. Anno a '90-es években töltöttem ott nagyon sok nyarat, sok kedves emléket szerezve, de azóta nem találtam a...
Biztonságos ilyen körülmények között albérletet kivenni?
Egy csoportban Facebookon kerestem albérletet, ahol rámírt egy nő es ajanlott egy garzont, elvileg ő is a házban lakik. Budán, de még kifelé Hűvösvölgytől Máriaremetén lenne az ingatlan. Egy bácsi a házból adja ki akivel beszeltem is telefonon, kicsit gyanúsan olcsó...
Eltudnátok mondani miről szol a Hűvösvölgyi suli 5 része?
Lehetőleg röviden de a lényeg legyen benne ,köszönöm.
Szerintetek lesz hüvösvölgyi suli 6?
Ha lesz akkor szerintetek mikor jelenik meg?
Írnátok olyan könyvsorozatokat, amik hasonlítanak a Szent Johanna gimihez?
Vagy a Hűvös völgyi sulihoz?
Én nem olvastam el a hűvösvölgyi gimit, így a B épület részeibe bele se kezdjek?
vagy attól függetlenül még kiolvashatom a B épületet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!