Holnap megy valaki Fehérvárról Debrecenbe a Campus Fesztiválra?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nekem a Kálvária tér környéke jutott eszembe. Egyrészt a közelben van egy csomó másik egyetem is, másrészt elég lepukkant a környék ahhoz, hogy érdemben javítson a helyzeten egy új campus, viszont még mindig viszonylag bent van a belvároshoz közel és a közlekedés sem rossz, könnyen javítható.
Vagy csak két oltással lehetséges?
Ez lenne az első campus fesztiválom (más feszten voltam már) ahova többed magammal mennék, csak sajnos egyik ismerősöm sem volt még korábban ezen a fesztiválon. Akinek több tapasztalata van ezekkel kapcsolatban annak feltennék pár kérdést :) 1. Van sátrazási...
felhasználhatom-e jövőre a bérletet, visszakaphatom-e a pénzt, vagy megtartják idén máskor, nekem a bejelentett lehetséges új időpont nem jó az EFOTT-ra mert egy időbe rakták a SZIN-el
Sziasztok! Hogyan tudnek kedvezményesen venni campus jegyet ? Itt ilyenre gondolok, hogy OTP kártya esetlek Naplo előfizetői kártya. Mindenhol próbaltam keresni de nem találtam
sértetlen karszalagról van szó
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!