Fiatalok mennyire lehetnek vevők, azaz ilyesmire IS vágyók? S.T.A.L.K.E.R és Pacific Drive szerű (élő, nem ámítógépes) játékra, tavaszi, nyári, őszi erdei táborozás tekintetében? 9-12 éves lányok, fiúk. Nyilván NEM olyan durván félelmetes tálalásban!
Saját miliő, saját fantázia (nem másolás, vagyis nem egy az egyben P.D., sem nem S.T.A.L.K.E.R. imitáció), saját, egyéni, egyedi épületek, más tárgyak, nem is állandó harcok.
Nem csak hogy az a kevés küzdelem is lézer "fegyverekkel" zajlana (ilyen korosztálynak én nem adnék paintball, vagy airsoft fegyvereket; lézer, vagy hasonló, azaz találat esetén csupán megjelölő "fegyverek" biztonságosabbak), hanem inkább feladatmegoldásokon, küldetéseken, adat-begyűjtéseken, majd azokból összeálló fejtörőkön van a hangsúly 80 százalékban!
A hasonlóság a fenti két hihetetlenül hangulatosra sikeredett játékkal inkább csak az ipari(as - valamennyire industrial), szürkés, avitt, ódon miliő végett van, de itt véget is ér. Mint írtam: teljesen egyedi világ/hangulat és környezet, melyet saját (és nem ennyire félelmetes) feladat és fejtörő kreációk töltenek meg élettel - illetve: célokkal!

válasza:Ha valaki - esetleg - nem ismerné ezen híres világok egyedi, igen érdekes, alaposan az emlékekbe beleivódó, keserédesen misztikus, rejtélyes hangulatát/ízét, az alábbi rövid videó (nem kell három órát végignézni, de még e rövidre is bele-beletekerhet a néző) viszonylag jól bemutatja:
(Nyilvánvalóan az égboltot, annak színét nem tudjuk befolyásolni, mást azonban szerencsére lehet.)
A tábor mottója pedig:
Itt valóban az lehetsz, ami igazán lenni akarsz!
"Nagyon fiatalokat céloztál be."
Ehhez egy észrevételem van, és egy problémám (lehet vele).
Észrevétel:
Pontosan emiatt emeltem ki ezt: "...melyet saját (és >> nem ennyire félelmetes <<) feladat és fejtörő kreációk töltenek meg élettel - illetve: célokkal."
Idősebbeket, például 14/18 éves lányokat, fiúkat - szerintem(!) - egyedül azért nem vonzana be egy ilyen nyári/őszi tábor, mert őket "megfizethetőbb" effektekkel/trükkökkel/rejtélyekkel már nem lehet úgymond "becsapni", nem hinnék el az "olcsóbban létrehozható" (e fenti játékok után szabadon) jelenségeket.
Látnák, hogy ez nem a "valóság". Ez csupán bóvli/mű/gagyi.
Nem hihetően "valami más, nem földi eredetű".
De nagyon örülnék, ha ebben tévednék.
Kapcsolódó kérdések:
Kelet magyarország elsősorban, Tokaj és környéke. De vevo vagyok mindenre! Köszönöm szépen!
Határon túli (pl. szegényebb vidékekről származó) magyarok jönnének először számításba. Szabad így is? Valaki (egyén), vagy szervezet, akár több szervezet csinált már ilyet? Nem fárasztó, vagyis nem (pláne nem túlságosan megterhelően) nehéz, sem...
A háttérben meghúzódó gondolat az lenne, hogy az ott tapasztaltak az egészen fiatal gyermekeket megkedveltessék a kémiával, fizikával, netalán biológiával (nyilván az ő szintjükön, vagyis egy teljesen alap szinten). Mivel nem feltétlen ötödik osztálytól várná a tábor a...
Lent. Intim terület. Nem tudom lesz-e függöny. Mi a szokás, amikor mindenki lát? Két hetes tábor lesz, eléggé szőrös vagyok már 2-3 nap után, szóval mindenképpen borotválni kellene. Más hogy oldja meg? Gyantázni nem tudok, próbáltam de 2 húzás után feladtam nagyon...
Táborokat általában gyerekeknek/iskolásoknak szerveznek egy bizonyos tematika köré. Tudtok olyan táborozási lehetőségeket amelyeken nagyrészt huszonévesek vesznek részt, közösségépítő, illetve NEM valamely vallási "szekta" által szervezett? Előre is köszönöm a válaszokat!
Szép apránként, először egy két napos túrákra, majd hosszabbra. Tábort építeni ilyenek. Nő létemre, inkább női csoportot preferálnék. Ötletek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!