Huszonévesek buliznátok egy 40éves random arccal a Balatonon vagy Budapesten?
Elméleti kérdés ,ha lenne egy normális 40 éves aki éppen az életközepi válságát éli és bulizni akarna egyet utoljára.
Fizetne mindent luxus szállást a hosszú hétvégére autóbérlést, belépők a buli helyre,piák ha minden költséget fizetne egy hosszú hétvégére és nem akarna semmit csak bulizni.
Buliznátok egy 40 évessel?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ma unatkoztam a buszmegalloban ugy h irtam egy verset. Kivancsi vagyok masok mit gondolnak rola.
Olyan házibulikra gondolok, mint pl az amerikai pitében Stifler bulija, ahol kb. senki nem ismer senkit. Vannak Budapesten ilyenek és ha igen, hogy lehet ezeket megtalálni. Nem baj, ha mondjuk kell érte fizetni vagy ajándékot vinni vagy mit tudom én :D csak tényleg...
Minap velem is történt ilyen de én kerülöm őket.
Tegnap este óta ezt csinálja, mit tudnék ez ellen tenni? Privát a fiókom, megcsináltam már a kétfaktoros hitelesítést is.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!