Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Huszonévesek buliznátok egy...

Huszonévesek buliznátok egy 40éves random arccal a Balatonon vagy Budapesten?

Figyelt kérdés

Elméleti kérdés ,ha lenne egy normális 40 éves aki éppen az életközepi válságát éli és bulizni akarna egyet utoljára.

Fizetne mindent luxus szállást a hosszú hétvégére autóbérlést, belépők a buli helyre,piák ha minden költséget fizetne egy hosszú hétvégére és nem akarna semmit csak bulizni.

Buliznátok egy 40 évessel?

júl. 31. 14:16
 1/7 anonim válasza:
100%
Nem
júl. 31. 14:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem
júl. 31. 15:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nem
júl. 31. 17:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én amikor 20onéves voltam, így nem mentem volna bele a dologba, mert ez egy vadidegen, aztán ki tudja, mit vár el azért a pénzért. Ha ott megismerkedtünk volna fesztelen keretek között a társaságommal, kiderült volna, hogy jó arc, bebizonyította volna, hogy normális, és nem erősködött volna, hogy menjek vele kettesben el, akkor buliztam volna vele egy fesztiválon.
júl. 31. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem
júl. 31. 20:37
 6/7 anonim ***** válasza:
nem
aug. 1. 09:45
 7/7 anonim válasza:
83%
Mért ne amúgy, egyszer élünk.
aug. 9. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Ez a vers milyen lett?

Ma unatkoztam a buszmegalloban ugy h irtam egy verset. Kivancsi vagyok masok mit gondolnak rola.

Vannak Budapesten olyan házibulik, ahova csak úgy random be lehet menni?

Olyan házibulikra gondolok, mint pl az amerikai pitében Stifler bulija, ahol kb. senki nem ismer senkit. Vannak Budapesten ilyenek és ha igen, hogy lehet ezeket megtalálni. Nem baj, ha mondjuk kell érte fizetni vagy ajándékot vinni vagy mit tudom én :D csak tényleg...

Miért likeol magától random képeket az instagram profilom?

Tegnap este óta ezt csinálja, mit tudnék ez ellen tenni? Privát a fiókom, megcsináltam már a kétfaktoros hitelesítést is.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!