Ha karácsonyi ebédre meghívnak, illik vinni valami saját "kaját" is, vagy csak magunkat?
Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 17:57
1/9 anonim 

válasza:

válasza:egy tálcácska sütit szerintem illik,meg egy üveg bort is akár
legalábbis felénk illik
de attól is függ ki hiv meg
2/9 anonim 

válasza:

válasza:saját gyártmány sütemény, keksz vagy itóka pl egy házi meggy- vagy áfonyalikőr esetleg házi tojáslikőr
4/9 anonim 

válasza:

válasza:italt illik, de ételt semmi esetre sem!
(sértő lehet, a házakra nézve... a Karácsonyi ebéd nem egy házibuli, bankett, vagy egy szinveszter stb.)
5/9 anonim 

válasza:

válasza:szerintem is csak italt, esetleg a háziasszonynak egy csokor virág?
6/9 anonim 

válasza:

válasza:Gyümölcslevet vagy bort vinnék, attól függ, a házigazdák isznak-e alkoholt.
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem valami csokit vagy más édességet vigyél.
8/9 anonim 

válasza:

válasza:Vigyél karácsonyi mézespálinkát! Most el lehet kezdeni a gyártását, karácsonyra meg is érik! Receptet találsz a neten!
9/9 anonim 

válasza:

válasza:Oda ne állíts semmiféle kajával! Rögtön az lenne a reakció, hogy nem bízol a háziak kaja minőségében! Lenne sértődés, és stb.
Kapcsolódó kérdések:
Egy nagyon régi karácsonyi dalt keresek? Kb 1990 körülit. Csak idézetet tudok belőle?
" De jó a karácsony, én ezt úgy imádom. Kis vasutat kaptam Én, Apa játszik és nem én..."
Ajánlanátok szép karácsonyi dalokat?
Olyat, amit el lehet énekelni hangszer nélkül adventkor.
Nektek milyen egy átlagos karácsonyi nap?
hogy telik? várjátok?
Valaki írna nekem szomorú karácsonyi zenéket?
Ha lehetséges akkor ne Desparado-Szomorú alkalom legyen.Köszi.
Mitől lehet karácsonyi hangulat?
Idén szeretném, ha újra érezném a karácsonyi hangulatot, és a családom is. Mivel tudnám elérni? Teák, díszítés stb.! Minden jöhet! :) Csak ne hülyeségeket légyszii.:)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!