Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha egy fehér cápa tök jól...

Ha egy fehér cápa tök jól megvan magának, jön egy ember és elkezdi bazirgálni, mire a cápa kicsit bepöccen és leharapja a lábát, akkor kinek a hibája volt? Az emberé vagy a cápáé?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Bazirgálni? Ezt átveszem!
2011. máj. 7. 14:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez nem hiba. Csak ok-okozat törvénye.

:)

2011. máj. 7. 14:46
 3/4 anonim ***** válasza:

eeeeeh, ha bazirgálja, ha nem, így is úgyis sajnos a természet rendje... de a cápák általában napnyugtakor és éjszaka aktívak, tehát ne ilyenkor menj úszkálni a nyílt tengerre.

napközben a mélyben pihennek ahol hűvösebb van :)

2011. máj. 7. 15:54
 4/4 anonim ***** válasza:
És főleg ne úgy tedd fel a kérdést, mintha a cápa és az ember egyenrangúak volnának. Nem egyenrangúak, ezért a cápa a legkisebb bepöccenésért is ki lesz irtva. Akkor lesz békén hagyva, ha majd az ösztöne megsúgja neki: nem jó az emberrel kukoricázni. Ez is része a természetes szelekciónak.
2011. máj. 7. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Miért lett hirtelen ennyi néger (vagy néger apától és fehér anyától származó ember) Magyarországon? És nagyjából mennyien lehetnek?

Azt vettem észre, hogy főleg a fiatalok (19-23 évesek) között egyre több a néger, vagy legalábbis néger apától származó színes bőrű Magyarországon. Mi lehet ennek az oka? Honnan jönnek ezek az emberek? És nagyjából mennyien lehetnek? Félreértés ne essék, nem...

Egy feketék lakta országban ugyan olyan "különleges" egy fehér ember mint a fehérek lakta országban egy fekete?

Fehérek lakta ország alatt gondolok pl. Magyarországra, ahol nem megszokottak a fekete bőrűek.(Nem úgy mint Amerikában vagy Franciaországban)

Miért nem lehet minden ember egyszerűen csak ember, anélkül hogy azt néznénk fekete vagy fehér kövér vagy sovány gazdag vagy szegény?

Ma láttam egy jó filmet és ez a kérdés jutott eszembe rólla, hogy miért vagyunk egymással olyan ellenségesek, hiszen mind emberek vagyunk és egy ég allatt élünk. Bárhogy is nézzünk ki vagy bármi is legyen a foglalkozássunk. Nem lenne szebb egy olyan világban élni ahol...

Ha egy fehér ember kiköltözne Afrikába akkor ott kiiközösítenék mert fehér? Afrika veszélyes?

Nem vagyok rasszista, csak engem annyira megfogott Afrika szépsége, de nem mernék kiköltözni (még egyenlőre nem is akarok) mert félnék hogy atrocitások érnének a fehér bőrűségem miatt. Bár sok négert láttam már Budapesten is, szerintetek mi történne egy fehér emberrel...

Ha egy magyar utálja a szlovákokat, az rasszistának számít?

Vagy csak az számít rasszistának, ha pl. egy fehér ember utálja a feketéket?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!