Ha egy fehér cápa tök jól megvan magának, jön egy ember és elkezdi bazirgálni, mire a cápa kicsit bepöccen és leharapja a lábát, akkor kinek a hibája volt? Az emberé vagy a cápáé?

válasza:Ez nem hiba. Csak ok-okozat törvénye.
:)

válasza:eeeeeh, ha bazirgálja, ha nem, így is úgyis sajnos a természet rendje... de a cápák általában napnyugtakor és éjszaka aktívak, tehát ne ilyenkor menj úszkálni a nyílt tengerre.
napközben a mélyben pihennek ahol hűvösebb van :)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azt vettem észre, hogy főleg a fiatalok (19-23 évesek) között egyre több a néger, vagy legalábbis néger apától származó színes bőrű Magyarországon. Mi lehet ennek az oka? Honnan jönnek ezek az emberek? És nagyjából mennyien lehetnek? Félreértés ne essék, nem...
Fehérek lakta ország alatt gondolok pl. Magyarországra, ahol nem megszokottak a fekete bőrűek.(Nem úgy mint Amerikában vagy Franciaországban)
Ma láttam egy jó filmet és ez a kérdés jutott eszembe rólla, hogy miért vagyunk egymással olyan ellenségesek, hiszen mind emberek vagyunk és egy ég allatt élünk. Bárhogy is nézzünk ki vagy bármi is legyen a foglalkozássunk. Nem lenne szebb egy olyan világban élni ahol...
Nem vagyok rasszista, csak engem annyira megfogott Afrika szépsége, de nem mernék kiköltözni (még egyenlőre nem is akarok) mert félnék hogy atrocitások érnének a fehér bőrűségem miatt. Bár sok négert láttam már Budapesten is, szerintetek mi történne egy fehér emberrel...
Vagy csak az számít rasszistának, ha pl. egy fehér ember utálja a feketéket?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!