Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Magyarországi zsidók, melyik...

Magyarországi zsidók, melyik ország a hazátok, Izrael vagy Magyarország?

Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 21:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%
Hülye kérdés! Aki Magyarországon született és itt is él,annak Magyarország a hazája!
2011. máj. 25. 22:08
 2/14 anonim ***** válasza:
44%
Úgy van ahogy az előző mondja. Ha itt született és itt is él születésétől fogva, akkor nyilván Magyarország a hazája, legyenek a szülei zsidók, arabok, németek, stb. A nyugatra kivándorolt magyarok gyerekei sem fogják hazájuknak tekinteni Magyarországot.
2011. máj. 25. 22:18
 3/14 anonim ***** válasza:
45%
ennyi erővel mindenki tekinthetné hazájának afrikát, vagy az édenkertet.
2011. máj. 25. 22:43
 4/14 anonim ***** válasza:
76%

Miért tekintené hazájának Izraelt az az ember aki soha életében esetleg nem is járt ott, leginkább akkor hall csak róla mikor a hírekben szó van egy újabb robbantásos merényletről Jeruzsálemben vagy akárhol abban a térségben?

egyébként az illető mindig is Magyarországon élt, itt született, itt nőtt fel, ehhez az országhoz kötődnek legszebb emlékei...

2011. máj. 25. 22:57
 5/14 A kérdező kommentje:
Eddig még egyik válasz sem bizonyult hasznosnak. Én sem Magyarországon születtem, de egyértelműen Magyarország a hazám!
2011. máj. 25. 22:58
 6/14 anonim ***** válasza:
39%

Igazad van. Én se Mo-on születtem, egy harmadik országban élek, mégis Mo. a hazám.

Hadd válaszoljak a kétszínűek helyett: természetesen Izrael a hazájuk, soha nem volt másképp !!

2011. máj. 25. 23:21
 7/14 anonim ***** válasza:

legutóbbi válaszoló vagyok

jó, nyilván bizonyos dolgokat képletesen mondtam, ugyanis történetesen én sem Magyarországon születtem, de a lényeg hogy mégiscsak itt nőttem fel, ide köthető életem nagy része idáig, tehát Magyarországot tekintem hazámnak

2011. máj. 25. 23:21
 8/14 anonim ***** válasza:
mármint úgy a legutóbbi válaszoló, hogy a 22:57-es
2011. máj. 25. 23:22
 9/14 anonim ***** válasza:
34%

Csak annak hazája Magyarország,aki itt él,dolgozik és fizeti az adót.

Te csak magyar nemzetiségű vagy,de az a hazád,ahol élsz!

2011. máj. 26. 07:39
 10/14 anonim ***** válasza:

A komment megírásának időpontja: tegnap 22:58

de te mi is vagy tulajdonképpen?

2011. máj. 26. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Nektek is Magyarorszag a kedvenc orszagotok?

Nem tudom,hogy ti,hogy vagytok vele de en imadom Magyarorszagot es nagyon büszke vagyok arra,hogy magyar vagyok!:) Ez szerintem a vilag legjobb,legszebb helye meg akkor is ha rossz a gazdasag es nincs olyan orszag amit jobban szeretnek Magyarorszagnal :)

Magyarország Izrael gyarmatává vált. Természetesen nem nyíltan, de már rég megegyeztek hazánk sorsáról. Van olyan ember akinek ez még nem esett le?

pár dolog ezzel kapcsolatosan... 1. Simon Perez kijelentése, miszerint felvásárolták Magyarországot2. zsidó katonai felderítőgépek röpködnek felettünk, és senki nem tesz semmit3. zsidó származású egyének a Parlament 4 pártjából 3-ban is.(MSZP,Fidesz,LMP)4. az izraeli...

Magyarország miért nem tervezi a palesztin állam elismerését? Közben Izrael egyre kisebb?

Egyre többen elismerik a Palesztin államot, mint független állam, ha tetszik Izraelnek, ha nem. Magyarország kimarad a sorból? Miért?Mi lesz ha megalakul a független palesztin állam?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!