Van olyan program ami az általános műveltséget fejleszti?
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 19:37
1/3 anonim válasza:
Persze, fejts keresztrejtvényt, én is azt csinálom mostanában. 14/F (egyébként oszt 1. orsz mat vers 13. vagyok -> csakhogy dicsekedjek :D) bár én kedvtelésből csinálom.
2/3 anonim 

válasza:

válasza:Persze. A könyvtár. A műveltség nem olyan dolog, amivel csalni lehet.
3/3 anonim 

válasza:

válasza:A Kvízpart és a Honfoglaló is olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Siófokon Augusztus 20. -án lesz valami program?
(esti koncertekre, tűzijáték stb)
Debrecenben valami jó program?
Úgy 11.-e és 14.-e körül érdekelne, ha tudtok valami programot a városban. Meg hogy milyen egyéb lehetőségek vannak... Én már ezekre gondoltam: Élményfürdő, biliárd, bowling, csocsó, esetleg még kóborgás az üzletekben de hosszabb időre nem igazán köt le az ilyesmi. Tudtok tanácsot adni? :D
Olyan könyv, ami zenei alapkészítésre tanít, esetleg kimondottan valami program függvényében? (például fl studio használatát oktatja, vagy ilyesmi)
Elnézést, hogy újra felteszem a kérdést, de 1 db választ se kaptam rá, és úgy érzem abban a témakörben nem is fogok...pedig fontos lenne nagyon. Köszönöm!!
Milyen program lehetőséget javasolnátok a mostani augusztus 20 a ünnepségre? 18F
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy milyen program lehetőségeket javasolnátok augusztus 20-ra Budapesten? Hol tudnék jól szórakozni? Esetlegesen új emberekkel ismerkedni netalán egy esetleges társsal? :D :)
Augusztus 20. -ai program?
Hova lenne érdemes menni? (győr és környéke)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!