Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen indíttatásból kérheti...

Milyen indíttatásból kérheti azt egy ember, hogy ne nézz rá?

Figyelt kérdés

Mi lehet ennek az oka?

Sajnos nem találtam pszichológia témakört, ezért ide teszem fel a kérdésem.

2011. okt. 25. 19:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyszer kértem ilyet, azért, mert borzasztó zavarban voltam, és idegesített, hogy a másik rámfüggesztette a tekintetét.

Amúgy általában nem érdekel, v.ki néz-e, vagy nem.

2011. okt. 25. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Zavarban, szégyelli magát, depressziós, bizalmatlan...
2011. okt. 25. 19:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Párom akkor mondja ezt amikor valamiért szégyelli magát
2011. okt. 25. 19:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Lehet azért is, mert nem kedvel? Vagy csúnyának tart?
2011. okt. 26. 14:45
 5/6 anonim válasza:
Bővebben mi volt a szituáció? Milyen kapcsolatban vagytok?
2011. okt. 27. 22:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Semmilyen kapcsolatban sem vagyunk, csak beszélgetünk néha. kb. 1,5 éve ismerjük egymást, de csak felszínes az ismeretség.
2011. okt. 27. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Szervek felajánlásáról halál után?

Adod vagy nem? Milyen indíttatásból/ vallási vagy egyéb okokból?

Lányok Ti első randin milyen indíttatásból öleltek meg egy pasit?

Sziasztok! Ha randiztok egy pasival, akit már virtuálisan ismertetek pár napja, és zavarban vagytok, de végül csókolóztok, majd nem sokkal utána megölelitek a fiút, akkor ez nálatok mit jelent érzelmi vonatkozásban? Kort feltétlenül kérek.

Lányok! Ti milyen indíttatásból csinálnátok ezt?

Adott egy lány, aki egy pubban a barátnőivel volt, ismerem, mivel csoporttársam volt anno. Odajött hozzám egyedül, amíg én az egyik barátommal beszélgettem, majd köszönt, és elkérte a telefonom, hogy hadd csináljon vele képet. Mondom oké persze, bár azt hittem, hogy a...

Egy 20 éves lány milyen indíttatásból szül egy 42 éves pasinak?

Nem furcsa? Csak én vagyok maradi, hogy furcsának tartom? Ráadásul alig 1 év együtt járás után.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!