Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nők! Titeket is folyton...

Nők! Titeket is folyton inzultálgatnak a férfiak az utcán?

Figyelt kérdés
Lehet,hogy ez a női lét velejárója,de én nagyon utálom.Mostanában nagyon sok ilyen esetre volt példa és a legmeglepőbb az,hogy akkor is,amikor a párommal vagyok.Na de ne jóképű,macsó pasikat képzeljetek el,hanem részegeskedő,rossz arcú majmokat.Elég durvák és gusztustalanok tudnak lenni.Az önbizalomhiány miatt találnak meg folyton?

2013. jan. 10. 13:32
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
35%
Szerencsére nem és nem is adok rá okot, hogy így legyen.
2013. jan. 10. 13:37
 2/32 anonim ***** válasza:
53%
Igen, pedig nem teszem ki az ablakba mindenemet :D
2013. jan. 10. 13:39
 3/32 anonim ***** válasza:
56%
Velem még nem fordult elő, hogy inzultálnak, max megnéznek. Rossz környéken lakhatsz :)
2013. jan. 10. 13:39
 4/32 anonim ***** válasza:
89%

a kérdező és az 1 válaszoló kora, megjelenése valószínűleg nem egy kategória :)

(páromnak tíz éve sorban álláskor egy cigánylány szólt oda: de kinyalnálak ... szóval bunkók bárhol, bármikor megtalálhatnak)

2013. jan. 10. 13:40
 5/32 anonim ***** válasza:
72%
nem öltözök ribisen, magassarkút sem hordok, miniszoknyát se, de múltkor(még nem volt ilyen hideg:D) egy csávó előttem tolta le a nadrágját és mutogatta a p*csét..
2013. jan. 10. 13:41
 6/32 anonim ***** válasza:
72%
Nekem nem a beszólogatókból van elegem, hanem a bámulókból. Van egy faszi, aki állandóan bámul. Sosem szól semmit. Meg színleli, hogy nem engem néz és azt hiszi hülye vagyok és nem veszem észre. 2 éve ezt csinálja, már torkig vagyok, komolyan félek tőle. Nem néz ki 100-asnak.
2013. jan. 10. 13:41
 7/32 anonim válasza:
39%
igen.. meg mindig fütyülnek és elég perverz beszólásaik vannak..
2013. jan. 10. 13:42
 8/32 anonim ***** válasza:
74%
Felénk rengeteg a kisebbségi közmunkás, főleg azok szoktak beszólogatni, meg utánam fütyülni, pedig nem öltözök kihívóan. Múltkor utánam szólt az egyik, hogy "de megdugnálak", na ilyenkor verném bucira a fejét a támasznak használt lapátjával.
2013. jan. 10. 13:43
 9/32 anonim ***** válasza:
75%
Óóó, ezeknek mindegy, csak nő legyen... olyanok mint az állatok, kezeld is őket úgy.. nekem is beszólogatnak minden reggel mikor megyek suliba pedig térdig érő pufi kabátban meg hótaposóban járok, szóval nem kell ahhoz semmi hogy rád akadjanak-.-"
2013. jan. 10. 13:45
 10/32 anonim ***** válasza:
83%

Na a munkások külön kategória.

Én őket már nem is említem. Undorító, amikor üvöltöznek, hogy "b*sználak".

Szerintem nem született meg az a nő, akinek ez bejön.

2013. jan. 10. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!