Mi a titkuk a milliárdos, multimilliárdos embereknek?
Rátermettség, jó helyen, jó időben, jó ötlet, valami hiánypótló termék, szolgáltatás.
Vagy tanulás és kapcsolatok, jó pozíció, előrejutás egy nagyobb cégnél.
Vagy ügyeskedés, nem épp legális dolgok.
Szerencse.
A legegyszerűbb persze örökölni :)
Micsoda összefüggés, #2. Sokáig gyakoroltad ezt a gondolatot?
#3 jól leírta. Azért olyan rengetegen nincsenek. Milliomosból vannak, de az, hogy valaki jó helyn lakik, jó kocsival jár, az nem milliárdosság. Nemigen vagy tisztában a fokozatokkal.
Egyébként egy szuper autótól még nem lesz valaki milliomos, de még csak gazdag sem. Ismerek olyat, aki olyan autóval jár, hogy mindenki megnézi a városban. De nem irigylem, mert én azt is tudom, hogy mennyi adóssága, hitele van.
Inkább egy kisebb autó, ami tényleg az enyém :)
A látszat sokszor csal.
Van olyan ismerősöm, aki úgy öltözködik, olyan helyekre jár, hogy nagyon gazdagnak gondolná az ember. Amikor jobban megismertem, akkor kiderült, hogy nem engedhetné meg magának ezt a költekezést, tele van adóssággal, minden pénzét feléli és ruhákra költi.
És nem tinikről beszélek, hanem komolynak tűnő, 30 és 40 éves korosztályból való emberekről.
Utolsó, és szerinted mit találnál? :)
Nem vagyok milliárdos (még). Az adóbevallásommal nincs gond, egyetemi végzettségem van, kitűnő munkahellyel, a magam ura vagyok. Az, hogy mások nem látják a lehetőségeket, az nem az én hibám. Nekem még a szakmabeliek is azt mondták, hogy kifejezetten fiatal vagyok, mert mindenki úgy 27-28 évesen kezdte, míg én 19 voltam. Ha korán, időben felismered a lehetőségeket és van tudásod, akkor lesz nagy karriered, ennyi az egésznek a titka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!