Eurovíziós Dalfesztivál 2014. Ti engednétek, hogy egy szakállas "nő" (Conchita Wurst) fellépjen a világ előtt?
A fellépőknél van pár kritérium a küllemet illetően.
Pl: a foghiány. (ezt Soma mondta)
Egy "nő" esetében a szakáll helyénvaló?
Nincs semmi bajom a transzszek-kal,melegekkel stb,de mièrt ö nyerte meg?
JÓ fele halad a vilàg,hogy olyanról kell pèldàt venni,aki nö,vagy fèrfi,vagy maga sem tudja? Azèrt nehogy màr egy àtlagos embernek,màr esèlye sincs arra,hogy nyerjen bàrmit is.Ha csak a hangjàt nèzem az sem egy nagy szàm.Csak a külleme,ès az èlettörtènete miatt nyert.De hogy a mai vilàgba màr ezek jönnek be,az felhàboritó!
És szerintetek ezt én otthon a gyereknek hogyan magyarázzam el?
Vagy bármelyik más szülő az óvodás, kisiskolás gyerekének ha meglátják ezt az "élőlényt" a tv-ben?
Nos, én teljesen másként látom ezt a kérdést. Fogalmam sincs miről van szó konkrétan, mert nem tévézek. De emberünk elérte azt, amit szeretne, mindenki róla beszél, most én is, pedig csak innen szereztem tudomást a dologról.
Azért azt tudjuk, hogy a világ mozgatórugója a pénz: ez a mókus felvállalta magát, nyilván kellően sok zsetonhoz jut ezáltal.
Beteg, sérült, torz ember így is van rengeteg a világon, vagyis azt is el kell magyaráznod a gyermekednek, hogy AZ miért úgy néz ki!
És ez nem mai jelenség, a '80-as évek világhírű előadója Divine, ő is férfi volt, női ruhában, én akkor voltam fiatal, de elfogadtam.
Az egész "jelenség" felháborító! Ezt a műsort csak 18-as karikával sugározhatták volna (szerintem).
A másik szemszögből nézve, viszont a nyugat megmutatta erkölcsi mivoltát. A két orosz lányt kifütyülték a nyugatitól eltérő orosz politika végett (pedig jók voltak), viszont a középkategóriás bárénekes "torzszülöttet" felmagasztalták másságáért. lásd tudd kihez akarsz tartozni.
Őszintén szólva tényleg jól jött volna az a 18-as karika.
Húgom megkérdezi, hogy "Ő most néni vagy bácsi?" Csak habogni tudtam...
Jóég ennyi teszetosza embert... Megmondod a gyerekednek/testvérednek/unokádnak, hogy Conchita egy bácsi, aki szeret csinos ruhákba bújni, majd kiküldöd az udvarra játszani, mert lassan itt a szép idő...
HÚ DE NAGYON NEHÉZ, MI?
Nehogy már száműzni kelljen egyes embereket a föld színéről csak azért, mert egyesek nem tudnak 1 percre leülni a rusnya kölkükkel beszélni... (Aki lehet hogy olyasmi lesz, mint Conchita, amikor felnő, függetlenül attól, hogy látta-e a tvben, vagy nem)
És csak úgy megsúgom, hogy a gyerekek nem előítélettel a kis fejükben születnek, szóval felfogják az ilyen dolgokat, még akkor is, ha a felnőttek nem mindig.
Nem atomfizika ez, emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!