Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy mondják angolul az...

Hogy mondják angolul az alábbi mondatot? Megrendelést rögzít

Figyelt kérdés
2015. nov. 25. 17:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Hogy mondom angolul?

Egy körülbelül 100 főt foglalkoztató cég.

Hogy mondják angolul, hogy iktatórendszer?

A kérdés magáért beszél, informatikai szöveg fordítása miatt kéne tudnom, de nem sikerült kitalálnom. Értelmes válaszokat értékelem, köszönöm!

Hogy írjam angolul ezt a kérdést? "Hello, elnézést kérek, hogy rossz méretben adtam le a megrendelést. Érdeklődöm, hogy ez a cipő US 8.5 vagy US 9...

Sziasztok! Rendeltem egy cipőt és nem volt jó a méret. Úgy ahogy visszaigényeltem a pénzt amit szerintem meg is kapok. Az eladó válaszolt én meg elnézést kértem stb. Viszont szeretnék neki írni angolul, hogy ha az én általam megfelelő méretben érkezik e cipő. Sajnos...

Hogy kell mondani angolul, hogy "Meg kell köszönni udvariasan a megrendelést. "?

Éppen fogalmazást kell írni és most már nem tudom nyelvtanilag hogy lenne a helyes mert én erre gondoltam,hogy We have must to thanks politely. :S Nem tudom, most teljesen blokkoltam...És a "kilincskártyát" sem találtam sajnos..mert ez egy hotelban játszódik mármint a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!