Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Némelyik focidrukker viselkedé...

Némelyik focidrukker viselkedése csak nekem kellemetlen?

Figyelt kérdés

Voltam a Margit-szigeten tegnap, és én amolyan békés emberke vagyok, nem kiabálok, még örömömben sem, bár nagyon örültem a tegnapi sikernek, olykor infarktus közeli állapotban voltam, a szívem ezerrel vert, mégis aki látott, az azt látta,hogy egy ember érdektelenül nézi a meccset, mert ilyen vagyok.

Aztán mikor megindult a tömeg hát...néhány kiabáló embernek elve olyan vicces hangja volt, hogy már azon önmagában nevetni tudtam volna, de mikor csak 1-1 próbál hangulatot teremteni, és ordít mint a fába szorult féreg, nekem komolyan ég a fejem,hogy ez így csinál magából idiótát két perc alatt.

Egy lányt láttam akinek kicsit égett a feje a mellette ordítozó párja miatt, de úgy mást nem.

Az éremnek persze két oldala van, mert ezek teremtették meg azt a fergeteges hangulatot, és más szemében egyébként tök jogosan hülyének tűnhet az is, aki csak néz egy meccset, és látszólag semmilyen érzelmet nem vált ki belőle, miközben hatalmas dolgot vitt véghez a csapat.

De visszatérve akkor is csak azt tudom mondani,hogy néhány embernek nagyon nem áll jól ez az ordítozós "ria-ria", és volt akin legszívesebben hangosan nevettem volna (kínomban).

Ugyanakkor megvannak azok is akiknek mégis jól áll, és értenek a hangulatteremtéshez.Magam sem tudom,hogy miként lehet a kettőt megkülönböztetni, de kíváncsi vagyok a kérdésre vonatkozó válaszaitokra.

2016. jún. 23. 23:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem elmennek a rendes szurkolók. Nekem csak az ultrákkal van problémám, azokat nem lenne szabad az utcára kiengedni.
2016. jún. 23. 23:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Semmiféle pusztítást, vagy bosszantó cselekményt nem láttam, úgyhogy ilyen téren én kulturáltnak találtam a tömeget, de persze ez nyilván csak az én tapasztalatom.
2016. jún. 23. 23:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen. Az a szerencse, hogy a rendbontók most Franciaországban vannak. Így csak az MLSz szégyenkezhet és fizethet miattuk.
2016. jún. 24. 00:04
 4/8 anonim válasza:

Én nem értem hogy ez neked miért kellemetlen. Ha őt nem zavarja, akkor téged miért? Ha őt ez boldogabbá teszi, akkor had csinálja. Mindenki másképpen fejezi ki az örömét, nyilván ott van a mélyebb hangú keménymag, kiknek a vérében van a buzdítás(na meg a balhézás), meg az egyszerű szurkoló, aki csak szimplán szeretné hasznosnak érezni magát. Nincsen ezzel semmi gond.

Egyébként az MLSZ éppúgy megéri a pénzét mint az Ultrások. Tehát nem kell őket sajnálni.

2016. jún. 24. 00:23
 5/8 anonim válasza:
Engem inkább azok zavarnak, akik már a magyar-osztrák meccs után magas lóról beszéltek, holott (igen, tényleg nagy dolog, kijutottunk), de nem volt akkora teljesítmény. S ez inkább az osztrákoknak intézett üzenetekből, az ország dualista korának felemlegetésével együtt járó beszólogatásokban nyilvánult meg. Most a magyar-portugál után meg a szidjuk CR-t mozgalmak és beszólások is elképesztő nagyképűek és sértőek. Nekem ezért ég az arcom.
2016. jún. 24. 00:43
 6/8 anonim ***** válasza:

"Ugyanakkor megvannak azok is akiknek mégis jól áll, és értenek a hangulatteremtéshez.Magam sem tudom,hogy miként lehet a kettőt megkülönböztetni"

Úgy, hogy van, akiből ösztönösen jön, a kínosak pedig erőltetik. És utána körülnéznek. Mint a bulizni induló "HÚ-lányok, amikor beszélgetés közben olyan téma jön, és egyszerre felsikítanak, hogy húúúú, az kedves és vicces is, de mikor jön két lepattant szuka és minden ok nélkül néha elvonyítják magukat, csak hogy magukra tereljék a figyelmet, na az kínos és szomorú.

2016. jún. 24. 01:19
 7/8 anonim ***** válasza:

mindenki máshogy szurkol. én is inkább a csendesebb fajta vagyok, ugyanúgy örülök neki, mint aki torkaszakadtából üvölt,hogy góóól.

ez az élet más területein is megmutatkozik. aki egy társaságban a leghangosabb,az is egy ilyen szurkoláson szintén vezeti a népet hangerőben..

el kell fogadni,hogy mások vagyunk.

engem is inkább az zavar,amikor az ellenfelet pocskondiázzák. nem szabadna.

2016. jún. 24. 09:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Én inkább irigylem őket. Jó lehet úgy kiengedni magukból.

Én sem vagyok hangos, de jobb lenne, ha tudnék az lenni. Mert tényleg, nekem a gyomrom szorul össze, a nyakam húzom be, úgy izgulok. És ez nem egészséges.

Igen, néha kínos, ha az embernek a fülébe ordibálnak, de ez van. Jó neki.

2016. jún. 24. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!