Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Rizsavi Tamás hogyan adja el...

Rizsavi Tamás hogyan adja el a naptárait?

Figyelt kérdés
Nincs bennem rossz szándék, csak tényleg érdekel, hogy Rizsavi Tamás hogyan adja el a naptárait. Azt szokta kiírni, hogy e-mailen kell kérni, és én nem értem, hogy hogyan oldja meg, hogy mindkét fél (ő és a vevő) le legyen biztosítva. Mert ugye ha én írok neki egy mailt, és átutalom az összeget mondjuk az adott számlára, akkor nem biztos, hogy megkapom a naptárt. Max. számlát tud az előreutalósóknak küldeni, de hát az is tök macera lehet átnézni minden egyes e-mailt és utalást. Lehet, hogy hülye vagyok, de én így látom. Köszi előre is.
jún. 16. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez egy ilyen bicaj. A rajongás rizikós.
jún. 16. 23:23
 2/4 anonim ***** válasza:
27%
Ki a tököm ez, sosem hallottam róla. De ha még egy szaros webshopot sem tud csinálni a megrendelések kezelésére, akkor nem lehet nagy macera átnézni azt a brutális mennyiségű e-mailt :D Nevetséges.
jún. 17. 00:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Postán lehet utánvéttel is küldeni. Amúgy minden webshop így működik, rendeléskor kifizeted aztán reméled, hogy megjön. Ha Temuról mersz rendelni ez sem kockázatosabb, sőt. A postázást úgy kell kérni, hogy legyen követési száma, akkor megreklamálható.
jún. 17. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Úgy ahogy Kiszel Tünde.
jún. 19. 09:22

További kérdések:

Magyarországon van olyan slam este/ csoport, ahol az emberek megoszthatják egymással a verseik?

Felolvashatják a műveik, akár elmondhatják egymásnak a gondolataikat. Nem kurzust keresek, csak egy elfogadó kupac embert. Van ilyen? Ingyenesen? Valamelyik közösségi házban mondjuk? Köszönöm

Hogyan láthatta azt Orwell 80 éve?

...hogy Kelet-Ázsia válik a harmadik világhatalmi központtá? Az ő idejében minden volt, csak olyan nem, hogy ott valami komoly globális hatású születhet. ... hogy szinte szó szerint azok a totalitárius szövegek, rendszer, módszerek valósulnak, amiket leírt?

Az internet szerint ez egy Wass Albert idézet: "Az ember nem felejt. Csak megszokja hogy a szíve egyik szobája zárva van. És néha benyit oda, és...

- de sehol nincs megadva, forrás. Ha ez igazán egy Wass idézet, nem tudná valaki megmondani melyik könyvből való? Köszi

Nem vagyok magyar, de így hangzik a magyar énekhangom – vélemény?

Sziasztok!Nem vagyok magyar anyanyelvű (szlovák/román háttér), de most először próbáltam magyarul énekelni.Ez a felvétel csak egy 35 másodperces vokál, teljesen improvizált, random szavakkal és hangokkal. Nincs mögötte konkrét szöveg vagy jelentés, inkább csak a hangom...

Ebben tudnátok tanácsot adni?

Írok egy színdarabot és egyes jelenetekhez zenét is szeretnék írtam már. A szövegben ezeket hol kell feltüntetni?

Az Ali vs Robertó című youtube videó nincs meg valakinek?

A videóban Ali és Robertó tobb mint 20 percen át veszekszik egymassal, pár percre Robertó tesója Géza is megjelenik a videóban, legendás ez a videó, aki látta az tudja. Akinek megvan fel kéne töltenie youtubera, hogy fent maradhasson az utókor számára a videó

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!