Rizsavi Tamás hogyan adja el a naptárait?

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Felolvashatják a műveik, akár elmondhatják egymásnak a gondolataikat. Nem kurzust keresek, csak egy elfogadó kupac embert. Van ilyen? Ingyenesen? Valamelyik közösségi házban mondjuk? Köszönöm
...hogy Kelet-Ázsia válik a harmadik világhatalmi központtá? Az ő idejében minden volt, csak olyan nem, hogy ott valami komoly globális hatású születhet. ... hogy szinte szó szerint azok a totalitárius szövegek, rendszer, módszerek valósulnak, amiket leírt?
- de sehol nincs megadva, forrás. Ha ez igazán egy Wass idézet, nem tudná valaki megmondani melyik könyvből való? Köszi
Sziasztok!Nem vagyok magyar anyanyelvű (szlovák/román háttér), de most először próbáltam magyarul énekelni.Ez a felvétel csak egy 35 másodperces vokál, teljesen improvizált, random szavakkal és hangokkal. Nincs mögötte konkrét szöveg vagy jelentés, inkább csak a hangom...
Írok egy színdarabot és egyes jelenetekhez zenét is szeretnék írtam már. A szövegben ezeket hol kell feltüntetni?
A videóban Ali és Robertó tobb mint 20 percen át veszekszik egymassal, pár percre Robertó tesója Géza is megjelenik a videóban, legendás ez a videó, aki látta az tudja. Akinek megvan fel kéne töltenie youtubera, hogy fent maradhasson az utókor számára a videó
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!