Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Az Ali vs Robertó című youtube...

BigYahu67 kérdése:

Az Ali vs Robertó című youtube videó nincs meg valakinek?

Figyelt kérdés
A videóban Ali és Robertó tobb mint 20 percen át veszekszik egymassal, pár percre Robertó tesója Géza is megjelenik a videóban, legendás ez a videó, aki látta az tudja. Akinek megvan fel kéne töltenie youtubera, hogy fent maradhasson az utókor számára a videó

ma 01:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Tessék:

[link]

ma 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Valakinél megvan lementve a "Nokedli beszorult a pöcegödörbe" című videó mindkét része?

A magyar internetes mémkultúra kevésbé ismert gyöngyszemei közé tartozott ez a két részes videó a youtube-ról. Sajnos soha nem kapták fel igazán és még inkább sajnálatos, hogy annak idején nem mentettem el saját magamnak. Évek óta keresem, de már nincs meg sehol. A...

Régebben láttam egy olyan videót amiben egy enyhén vissza maradott ember nyílvánított véleményt a koronavírusról,egy számomra nagyon vicces és alpári...

A videóban elhangzzanak elég jellegzetes mondatok pl.: "az ilyen tanulna meg úszni egy acélbetétes gumibakkancsal a Dunáb" "hugyozzon bele a konektorba de komolyan" Nem pontosan így de hasonlóképpen. A címére sem emlékszem tisztán de talán ez volt: "Koronavírus riport"

Dv kábelt szeretnék vásárolni, sehol nem találok. Van e valakinél eladó?

(video kamerát számítógéppel összekötő adatkébel. )

Megvan valakinél lementve ez a HErBY videó?

HErBY vs. Okostelefon (Sony Xperia Tipo bemutató) Készül a HErBY stúdió (régi fehérvári változat)

Hogyan tudom kikapcsolni facebookon az élő videó értesítéseket, ha valakinél beállítottam, es nem latom a videókat!?

Nem látom a videókat,ha még rakattintok az értesítésre akkor az írja ki,hogy nincs kapcsolat.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!