Adjatok ötleteket milyen témájú és milyen történetű forgatókönyvet írjak?
Remélem változatos témákat adtok és ha minden jól megy akkor még le is forgatjuk a filmet.
(Azért kérdeztem ezeket mert egyáltalán nem jut semmi normális sztori az eszembe)
A válaszokat előre is hálásan köszönöm.

válasza:Egypár ötlet:
* Arany háromszög. Nem az, ami a matematikában van, hanem gazdasági értelemben. Mi okozza ezen területek, városok felemelkedését?
* Egy időutazó érkezik hozzánk az ókorból. Egy olyan kultúrából, amit te is ismersz.
* Bilokáció.
* A próbanapos változat, nemrég volt egy ilyen kérdés. Lényege, hogy kétnapos ciklusok vannak, ami az első napon történik, azt a második nap felülírja, és csak a főszereplő emlékszik az aznap történtekre, egyébként törlődik minden, kivéve a főszereplő memóriáját. Visszaáll minden, a számítógépes fájlok, a gázóra visszaállnak, az elfogyasztott étel, ital, gyógyszer, gáz, akármi visszapótlódik. Még a vércukor is visszaáll a próbanap előtti értékre. Ha idegen helyen feküdt le a főhős, akkor is otthon ébred. A végleges verzió után a naptár továbblép egy újabb napra.
* Az M rendszer

válasza:* Egy katasztrófáktól sújtott területen egy társadalmat új építenek fel, hogy testi állapotuk, értelmi képességük, ... alapján kasztokba sorolják az embereket.
* Az emberklónozás néhány esete - az ifjabb ikertestvér megtalálása.

válasza:További kérdések:
A videóban Ali és Robertó tobb mint 20 percen át veszekszik egymassal, pár percre Robertó tesója Géza is megjelenik a videóban, legendás ez a videó, aki látta az tudja. Akinek megvan fel kéne töltenie youtubera, hogy fent maradhasson az utókor számára a videó
Römersteinbruch Sankt Margarethen Van esetleg valakinek tapasztalata az ottani nyári operákról? Hogy kell azt az egészet elképzelni? A személyzet, jegykezelők tudnak-e magyarul, illetve a belépési ponttól mennyi ideig tart a színpadig gyalog? Mennyivel korábban érdemes ott lenni?
Ilyesmire van valami gyakorlat, ami segít ezt fejleszteni? Különösen fantasy és sci-fi esetén nehéz, hogy ne legyen túl hétköznapi, de túl vontatott se. Illetve ilyen esetekben a tegezést és magázást is nehéz megválasztani.
Tudom, furcsa a kérdés megfogalmazása, arra lennék kiváncsi, aki fest vagy rajzol, mikor érzi késznek az alkotást? Sokszor van, hogy egy képet nem érzek igazán késznek, mindig találok még valamit, amit jó lenne megváltoztatni, javítani rajta, hogy tökéletes legyen....
Úgy èrtem hogy mindig mikor a rajzra gondolok. Régebben csak szerettem rajzolni és szép szemeket rajzoltam. Most meg úgy érzem hogy sokkal jobbak, de mégis felesleges csinálni mert pl. kiállításon csak elmennének mellette, ahhoz meg kevesek hogy vki megvegye...
Szerintem semmire.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!