Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom kikapcsolni...

Hogyan tudom kikapcsolni facebookon az élő videó értesítéseket, ha valakinél beállítottam, es nem latom a videókat!?

Figyelt kérdés
Nem látom a videókat,ha még rakattintok az értesítésre akkor az írja ki,hogy nincs kapcsolat.

2016. okt. 30. 21:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem tudok aludni?

Esténként lefekszek kb. 23-kor tegnap is, és ránézek a telómra, 0 óra volt már 1 órája fent voltam, utána eszembe jutott, hogy nézzek videót és arra mindig el tudok aludni. Így sikerült 30 perc alatt elaludni. Most akkor nekem minden egyes nap így kéne elaludni vagy mi? Ez nem furcsa?

Hol van ez az E-cigi bemutató videó Youtubon? (Többi lent)

Egy szakállas (magyar) pasi (kamionos) mutat be E-cigi készülékeket. Nagyon régen láttam és azóta nem találtam meg. Nem tudom a pasi nevét. Ő egy videó blogger.

Az egyik szaki azt mondja hogy minden betegségemet a helytelen légzés okozta és helyrehozható lenne ha énekelni tanulok . Mit gondoltok erről?

Itthon végezhető online tananyagokat keresek videókat ,könyveket.Légyszi aki tud ilyet linkeljen.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!