Miért csinálja mindenki a mosogatóban?
Sok videóban látom hogy emberek a mosogatóban takarítják a porszívót és egyéb hasonló dolgokat. Illetve hogy macskákat is ott fürdetnek.
Miért? Szerintem undorító hogy olyan helyen takarítják ahol az evéshez a dolgokat.

válasza:Ez kicsit olyan, hogy meglepően sok embernek a kézmosóba alap hányni és nem a wc-be :D
Amúgy meg ha őket nem zavarja akkor nekem 8, gondolom kitakarítják utána. Én meg egy csomó mindent a kádban tisztítok mert máshol nem fér el.

válasza:Ilyet ugyan még nem hallottam, de a mosogató, a mosdókagyló, a kád, a zuhanyzó tökéletesen tisztítható, fertötleníthetö - akármit mosol benne, utána ki lehet takarítani.
Ezzel a logikával mosógépben sem lehetne mindent mosni, saját ruhákat, munkásruháka, takarókat, szönyegeket, stb, mert van, ami a te logikád szerint undorító lenne.

válasza:2
"Ezzel a logikával mosógépben sem lehetne mindent mosni"
Nem is lehet mindent. Például ürülékkel szennyezet ruhát nem éppen jó ötlet abban mosni. Annál legalább az elszenyeződött területet meg kell tisztítani kézi mosással.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szerintem ez a fürdőszobaba való, nem ahol tányérok poharak vannak. Oke el lesz mosva de ez íg eleg undoritó. Vagy én vagyok a háknis?
Véletlenül belemostam pár szem dinnyemagot. Eldugulhat?
Lusta kimenni wcre, szerintem elég kiábrándító.
Több kárt csinálnak, mint hasznot, csak hátráltatják a háziasszonyt ezzel.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!