Hogyan lehetne érdemben elemezni és értelmezni egy szabadon választott bibliai idézetet? Hogyan lehetne érvelni mind az idézet mellett, mind ellen, és miként lehetne támasztani saját gondolatokat saját példákkal, történelmi eseményekkel

válasza:Nagy Sándorról írnák, olyat kell talalni amiről a legtöbb infó van. Pld: [link]
Sima liba.

válasza:

válasza:Galatákhoz 5:1
Ragaszkodjatok a szabadsághoz!
Krisztus azért szabadított fel bennünket, hogy ebben a szabadságban éljünk. Ne engedjétek hát magatokat újra rabszolgává tenni!
2 Korintusi 3:17
mivel az Úr a Szellem, ahol pedig az Úr Szelleme, ott a szabadság.

válasza:Jakab 1:25
Aki viszont megnézte magát a szabadság tökéletes törvényében, és kitart a megismert igazság mellett — vagyis nem felejti el, hanem tettekre váltja amit látott, hallott és tanult — az mindenben áldott és boldog lesz!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kizárólag a Putyin oldalán állók véleményére vagyok kíváncsi.
A '89-es romániai események is egy egyházi személy hatósági zaklatásával kezdődtek. Iványi Gábor mellett nagyon sokan kiállnak most, ebbe fog belebukni a kormány?
A mai napon értesítették a családomat, hogy a jövő héten megkaphatjuk az AstaZeneca vakcinát. Úgy döntöttünk, hogy élünk a lehetőséggel, de én eléggé bizonytalan vagyok, mivel aggodalommal töltenek el az elmúlt hetek eseményei a vakcinával kapcsolatban, gondolok itt a...
Ha még én sem merek megnézni szülési videot, akkor neki ez szükséges? Ti nézettetek a párotokkal?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!